Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika 
8400 Ajka , Gyár U. 40. Térkép

88/213-934

Weldotherm Hőtechnikai És Kereskedelmi Kft.

A WELDOTHERM GMBH Essen világszinten a hőkezelő berendezések vezető gyártói közé tartozik, és mindenféle hőtechnikai feladat esetén méretre szabott, különleges megoldást kínál.A WELDOTHERM vállalat 1973 óta foglalkozik a gyakorlati célú és felügyelet nélkül működő hőkezelő berendezések, masszív fűtőelemek, valamint a kapcsolódó mérés- és irányítástechnika minden szükséges részegységének fejlesztésével és gyártásával.


Weldotherm Hőtechnikai És Kereskedelmi Kft. adatlap     Weldotherm Hőtechnikai És Kereskedelmi Kft. weboldal (weldotherm.hu)

Ajka, Dózsa György Utca 33

88/216-016, 70/332-12-88

Juro Glass Kft

2004-tõl vállalkozásunkban üvegcsiszolással, homokfúvással foglalkoztunk. 2007. évben bõvítettük üvegezéssel és képkeretezéssel, amit családi vállalkozásban Piller József alapított több mint 25 éve.

Cégünk 2007 évben átalakult JuRo Glass Kft néven
Mádl Róbert és Mádl Róbertné ( Piller Judit )

.folytatja a megkezdett szolgáltatásokat, üveges és a hozzá tartozó tevékenységeket, a lakosság, közületek és vállalkozások szolgálatában....


Juro Glass Kft adatlap     Juro Glass Kft weboldal (juroglass.hu)
A legjobb i Szolgáltatás szolgáltatók kínálata, akciók, engedmények.

Szolgaltatasok.com

A legjobb i Szolgáltatás szolgáltatások!Népszerű városok