Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika 
6500 Baja, Vám Út 43.

70 333 42 25

Allaga Antal Vadászpuskaműves

Allaga Antal vagyok,1973 dec.29.-én születtem Baján.
A szakiskola elvégzése után a családi vállalkozásban üzemeltetett vadászboltban dolgoztam.Ezt követően 1997-től hivatásos vadász voltam egy nagyvadas területen, majd elvégeztem a puskaműves iskolát. Jelenleg is puskaművesként tevékenykedem.
Célom a vadásztársak gyors,mérsékelt áron történő kiszolgálása.Minden általam elvégzett munkára egy év garanciát vállalok.


Allaga Antal Vadászpuskaműves adatlap     Allaga Antal Vadászpuskaműves weboldal (allaga.hu)
6500 Baja, Szegedi Út 2842 Hrsz.

(79) 323-818

Rittgasser És Müller Építőipari Kft.

A cég az ablakok mellett műanyag erkélyajtókat , bejárati ajtókat is gyárt, így a külső nyílászárókat egységes formai megjelenéssel, kompletten tudjuk a vásárlóknak szállítani.
A Németországból beszerzett alapanyagokat állandó felügyelet mellett az olasz és német gépekkel felszerelt, automatizált bajai üzemben dolgozzuk fel késztermékké. Minden egyedi méretben és változatos formában megrendelhető, rövid szállítási határidőn belül. Teljeskörű szolgáltatást ny


Rittgasser És Müller Építőipari Kft. adatlap     Rittgasser És Müller Építőipari Kft. weboldal (rmkft.hu)
A legjobb i gyártás szolgáltatók kínálata, akciók, engedmények.

Szolgaltatasok.com

A legjobb i gyártás szolgáltatások!Népszerű városok