Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika 
8230 Balatonfüred, Petőfi U. - Séta Utca

(30) 946 3128

Csirke-Csülök Ház

AA magyar ember szeret jót enni
és lehetőleg jó áron.
Nincs hozzászokva a
 francIásan elegáns nagy tányéron
miniatür adaghoz.
Ha étterembe megy,
elvárja , hogy jól főzzenek
és nagy adagot kapjon.
z étteremben látványkonyha van, ahová a vendég be is kukkanthat.


Csirke-Csülök Ház adatlap     Csirke-Csülök Ház weboldal (csirkecsulok.hu)
8230 Balatonfüred, Tagore Sétány

87) 580 395

Borcsa Étterem

Balatonfüreden, a Balaton legszebb sétánya, a romantikus és egyben idilli Tagore-sétány keleti végénél található a népszerű vendéglátó komplexum: a Borcsa Étterem. Működését 1984-ben kezdte meg, 2000. augusztusától pedig teljesen megújulva, töretlen és egyre nagyobb népszerűséggel várja vendégeit: a sétányról betérő hölgyeket, urakat, valamint az Eszterházi Strandon fürdőző, napozó vendégeket. Az étterem évek óta a balatoni vendéglátás messze híres színfoltjának


Borcsa Étterem adatlap     Borcsa Étterem weboldal (borcsaetterem.hu)
A legjobb i Étterem-Pub-Söröző szolgáltatók kínálata, akciók, engedmények.

Szolgaltatasok.com

A legjobb i Étterem-Pub-Söröző szolgáltatások!8230 Balatonfüred, Kisfaludy Utca 5 .

(20) 961 6160 (87) 481 319

Balaton Étterem

Éttermünk a BALATON ÉTTEREM Balatonfüred egyik legrégebbi étterme. 1996 óta magas színvonalú kiszolgálással várjuk kedves vendégeinket.
Étteremünk a város teljesen újjáépített, patinás reformkori városnegyedében található, közvetlen a világhírű Szívkórház tőszomszédságában.
Az erdős, parkosított, számos híres szoborral és emlékművel teli Tagore-sétány felé tekint a barátságos és családias Balaton Étterem és kerthelyisége, közvetlen rálátással a


Balaton Étterem adatlap     Balaton Étterem weboldal (balatonetterem.hu)
8230 Balatonfüred, Zsigmond Utca 1 .

70) 380 0326

Arany Csillag Étterem És Pizzéria

Olaszország mediterrán ízeit ismerhetik meg étlapunk bőséges választékából. Az előételektől a leveseken keresztül, pizzák, tészták, saláták, valamint hús és halételek, különlegességek sokasága közül válogathat.

Feltétlen kóstolja meg házunk specialitását, a Töltött Pizza tekercset (Farcita e Aioli)! Az édesszájúakról dél-olaszországi receptúrák alapján készült finomságokkal gondoskodunk.

Borlapunkon kiváló válogatott borok széles vál


Arany Csillag Étterem És Pizzéria adatlap     Arany Csillag Étterem És Pizzéria weboldal (Weboldaranycsillagpizzeria.hu)
8230 Balatonfüred Zákonyi Ferenc Utca 1.

Tel.: 06 87 342 462, 06 309 497 070 Fax: 06 87 342 462

Terasz Étterem

Éttermünk csodálatos park közepén, tavak, szökőkutak és kis állatkert romantikus környezetében, békebeli füredi hangulatban várja vendégeit a Balaton-part közvetlen közelében, a hajóállomástól pár lépésnyire.

Napközben 18 részbol álló minigolfpályánkon játszhat az ősfák között, vagy asztalifocizhat, pingpongozhat. Esténként 8 órától pedig a GEMINI együttes hangulatos táncnezét játszik.


Terasz Étterem adatlap     Terasz Étterem weboldal (teraszetterem.hu)
Népszerű városok