Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika 
8230 Balatonfüred, Zákonyi F. U. 4.

87 / 583 000

Hotel Silver Resort****

Amikor a nappalok érezhetően rövidülnek, bizonyára Ön is ébredt már úgy, hogy legszívesebben egész nap az ágyban maradt volna.

Töltődjön fel és próbálja ki az őszi természet kényeztető és felfrissülést kínáló wellness ajánlatát!
Az ősz az egyik legszínesebb évszakunk. Kitűnő lehetőség kínálkozik egy-egy közös családi kirándulásra, felfedezve a színkavalkádba bújtatott természet csodálatos harmóniáját.


Hotel Silver Resort**** adatlap     Hotel Silver Resort**** weboldal (silverresort.hu)
8230 Balatonfüred, Széchenyi U. 16.

87/581-060, 87/688-100

Flamingó Wellness És Konferencia Hotel ****

A Flamingó Wellness és Konferencia Hotel **** nem csupán egyedi balatoni környezetével, festői panorámájával, hanem kivételes vizivilágával, kültéri és beltéri élménymedencéivel, szaunakomplexumával, gyermekbarát szolgáltatásaival várja a testileg és lelkileg felfrissülni vágyó vendégeket. A szálloda körbefonja a csodálatos, zavartalan balatoni tájat, biztosítva az idelátogató vendégek részére a nyugalmat, a felhőtlen pihenést és kikapcsolódást.


Flamingó Wellness És Konferencia Hotel **** adatlap     Flamingó Wellness És Konferencia Hotel **** weboldal (flamingohotel.hu)
A legjobb i Hotel-Panzió-Szállás szolgáltatók kínálata, akciók, engedmények.

Szolgaltatasok.com

A legjobb i Hotel-Panzió-Szállás szolgáltatások!8230 Balatonfüred, Petofi Sándor U. 22

+36-87/341-722

Club Hotel Imola

Szállodánk a Balaton északi partjának patinás kisvárosában, Balatonfüreden található.
A méltán népszerű gyógy- és üdülőhely vonzereje a szénsavas forrásaiban, illatos, zamatos boraiban, páratlan fekvésében és mediterrán klímájában rejlik. A kisváros szépsége minden évszakban rabul ejti és elvarázsolja az ide látogatókat.

Szállodánk, amely egész évben nyitva áll, ideális választás párok, családok pihenéséhez, valamint céges rendezvényekhez. <


Club Hotel Imola adatlap     Club Hotel Imola weboldal (imolanet.huclub-bemut.htm)
8230 Balatonfüred, Petofi Sándor U . 22.

+36 (87) 341-722

Club Imola Szalloda

Szállodánk a Balaton északi patináns kisvárosában, Balatonfüreden található. A méltán népszerű gyógy- és üdülőhely vonzereje a szénsavas forrásaiban, illatos, zamatos boraiban, páratlan fekvésében és mediterrán klímájában rejlik.


Club Imola Szalloda adatlap     Club Imola Szalloda weboldal (imolanet.hu)
8230 Balatonfüred, Blaha Lujza Utca 4 .

(87) 581 215

Hotel Blaha Lujza

Balatonfüred a tó északi partjának legrégebbi gyógy- és üdülővárosa. Szerencsés földrajzi és éghajlati adottságai miatt kedvelt üdülőhely. A város számos új és hagyományos rendezvénnyel kedveskedik az idelátogatóknak /Anna-bál, Borhetek/. A három csillagos Hotel Blaha Lujza Balatonfüreden, a Balatontól 300 m-re, a reformkori Füred belvárosában található. 1999-ben került cégünk, a Pille Gastro Kft. tulajdonába a nemzet csalogányának egykori nyaralója, a Hotel Blaha Lujza.
Hotel Blaha Lujza adatlap     Hotel Blaha Lujza weboldal (hotelblaha.hu)

Népszerű városok