Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
1105 Budapest Vaspálya U. 17-21.

Nap Hotel*** térkép

Nap Hotel***


Telefon: +36 1 260 2971

  

Weboldal (naphotel.hu)
A 3 csillagos Nap Hotel tömegközlekedéssel mindössze 12 percre fekszik a repülőtértől (8 km) és a városközponttól, valamint kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik a Hungexpo Budapesti Vásárközpont vendégei részére (2 km). Ízlésesen dekorált és remekül felszerelt szobák közül válogathat. Masszázzsal, fodrászattal, vagy a szépségszalonban igénybe vehető kezelésekkel kényeztetheti magát. A légkondicionált étterem 100 vendég befogadására alkalmas, és magyar, valamint nemzetközi ételeinkkel várja Önt. Az épületben egy bowling pálya, billiárdasztalok és darts is található. Az elkülönített konferenciaterem üzleti- és magáneseményekre is rendelkezésre áll, melyek szervezését a szálloda rendkívül kedvező áron vállalja.


Szolgáltatás kategóriái

vendéglátás  idegenforgalom  hotel  szálláshely  szállás  vendéglátóhely  budapesti szálloda  budapesti hotel  budapesti szállás  budapesti vendéglátás  budapesti vendéglátóhely  fizetővendéglátás  budapesti fizetővendéglátás  naphotel  

Hasonló szolgáltatások

Üdvözöljük hotelünk oldalán!

A 3 csillagos Nap Hotel tömegközlekedéssel mindössze 12 percre fekszik a repülõtértõl (8 km) és a városközponttól, valamint kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik a Hungexpo Budapesti Vásárközpont vendégei részére (2 km).
Ízlésesen dekorált és remekül felszerelt szobák közül válogathat. Masszázzsal, fodrászattal, vagy a szépségszalonban igénybe vehetõ kezelésekkel kényeztetheti magát.
A légkondicionált étterem 100 vendég befogadására alkalmas, és magyar, valamint nemzetközi ételeinkkel várja Önt. Az épületben egy bowling pálya, billiárdasztalok és darts is található.
Az elkülönített konferenciaterem üzleti- és magáneseményekre is rendelkezésre áll, melyek szervezését a szálloda rendkívül kedvezõ áron vállalja.

Kedves látogatók! Oldalunk folyamatos fejlesztés alatt áll!

Nap Hotel***
H - 1105 Budapest
Vaspálya út 17-21.
E-mail: [email protected]
Tel: +36 1 260 2971
Fax: +36 1 260 7824

Sajnos a böngészõje elavult, javasoljuk, hogy frissítse Explorerét , vagy próbálja ki a következõ ingyenes böngészõket: Firefox , Chrome , Opera , Safari .

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika