Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika 
1093 Budapest Lónyay U. 47.

06-20-319-08-81

Eupolisz Utazási Iroda - Budapest

Telefon: 06-1-219-08-81. 2003-ban hoztuk létre az Eupolisz Utazási Irodát, stabil hátteret teremtve ezzel utazásszervező tevékenységünknek. Mára Magyarország egyik vezető természetjáró, bakancsos utazási irodája lettünk, egységes, tapasztalt csapattal, kiforrott utazásokkal és évek óta visszajáró utasokkal. Túravezetőink, irodai munkatársaink jelentős - némelyikünknél évtizedes - szervezői múltja biztosítja munkánk alapjait, ami mellett elengedhetetlenek a továbbképzések, a r


Eupolisz Utazási Iroda - Budapest adatlap     Eupolisz Utazási Iroda - Budapest weboldal (eupolisz.hu)
1066 Budapest Dessewffy U. 49.

06-1-269-3533

Anett Tours Utazási Iroda Kft.

Nyitvatartás: hétfő - péntek: 9:00 - 17:00 márc. 19-szept.10. között szombaton is nyitva tartunk 9-13 óráig! Más irodák ajánlatait is értékesítjük. Ha az utazást nem vagy csak részben szervezi irodánk, akkor az esetlegesen felmerülő kifogásokat csak továbbítani tudjuk az illetékes irodának, döntést hozni nem áll módunkban.


Anett Tours Utazási Iroda Kft. adatlap     Anett Tours Utazási Iroda Kft. weboldal (anetttours.hu)
A legjobb i félpanzió szolgáltatók kínálata, akciók, engedmények.

Szolgaltatasok.com

A legjobb i félpanzió szolgáltatások!1061 Budapest Andrássy Út 2.

+36 1 374 70 70

City Tour Hop On Hop Off Kft. - Budapest

Budapesten a legnépszerűbb városnézési forma az idelátogató turisták körében a 16 nyelvű Hop on Hop off városnézés. Vendégeink 24 órás időtartamon belül korlátlanul le- és felszállhatnak buszainkra, a 15 frekventált megálló bármelyikénél. Tegye feledhetetlenné budapesti látogatását egy kellemes sétahajózással a Dunán a Hop On - Hop Off városnézés mellett!


City Tour Hop On Hop Off Kft. - Budapest adatlap     City Tour Hop On Hop Off Kft. - Budapest weboldal (citytour.hu)
1062 Budapest Andrássy Út 47.

+ 36 1 322-4098

Tourinform Oktogon - Liszt Ferenc Tér

Turistainformáció, Budapest Kártya értékesítés. A buszos városnézés az egyik legkényelmesebb és leggyorsabb módja Budapest megtekintésének. A városnéző buszok nagy része ugyanazt a látnivalókban gazdag útvonalat járja be kicsit másképp: Erzsébet tér és környéke - Budapest legszebb sugárútja: az Andrássy út - Operaház - Hősök tere és a Millenniumi emlékmű - Belváros - Erzsébet híd - Gellért hegy - budai oldal - Margit híd/Lánchíd/Erzsébet híd - Parlament - Erzsébet t


Tourinform Oktogon - Liszt Ferenc Tér adatlap     Tourinform Oktogon - Liszt Ferenc Tér weboldal (budapestinfo.hu)
1023 Budapest Lukács U. 1.

06 1 336 0726

Tdm Travel Tours Kft.

A TdM Travel Tours Kft. székhelye és irodája 2600 Vác, Görgey u. 4/B alatt, Vác egyik legfrekventáltabb helyén. Budapesti fiókirodánk a II. kerület, Lukács utca 1 szám alatt található. A TdM Travel Tours KFT. 2002-ben nyitotta meg kapuit Vácott, immáron 7 éve meghatározó tagja az idegenforgalomnak. A tőkeerős, dinamikusan fejlődő vállalkozás a német tulajdonú Nier Group csoport tagjaként az utaztatásra specializálódott. Kínálatunkat tekintve elsősorban európai városlátogatások


Tdm Travel Tours Kft. adatlap     Tdm Travel Tours Kft. weboldal (tdmtravel.hu)
1012 Budapest Vérmező Út 4.

(1) 889-3030

Falk Travel Kft. - Budapest

A Falk Travel Kft. a dél-tiroli Falkensteiner csoport érdekeltségi köréhez tartozó osztrák Evertours Reiseveranstaltung GmbH-val tulajdonában áll. A Falk Travel termékek kész utazási csomagok, melyek népszerű, sokak által kedvelt úti célokra visznek az eddig megszokottaknál jelentősen alacsonyabb árakon. A Falk Travel modell lehetővé teszi, hogy azokat az ajánlatokat, amelyeket a legtöbben keresnek ma az utazási piacon, olcsóvá és elérhetővé tegyük az emberek számára. Bízunk benne


Falk Travel Kft. - Budapest adatlap     Falk Travel Kft. - Budapest weboldal (falktravel.hu)
1054 Budapest Báthory U. 12.

+36 (1) 795 64 81

Humán-Jövo Utazási Iroda - Budapest

Tel.: +36 (1) 795 64 72; +36 (1) 795 64 76; +36 (1) 795 64 80; Értékesítési Iroda.


Humán-Jövo Utazási Iroda - Budapest adatlap     Humán-Jövo Utazási Iroda - Budapest weboldal (uduloszallok.hu)
1114 Budapest Bartók Béla Út 25.

1-279-0779

Green Travel - Budapest - Móricz Zsigmond Körtér

A Green Travel nyári és egzotikus üdülésekre és szervezett hétvégi városlátogatásokra specializálódott. Utaztatási filozófiánk lényege, hogy vendégeink a lehető legjobb minőségben tölthessék el a pihenés napjait, illetve, hogy a minőségi kikapcsolódáshoz méltányos áron juthassanak hozzá. Minden utazásszervező számára a legjobb minősítés az elégedett utas, aki boldogan és kipihenten tér vissza az eltöltött üdülésből. Büszkék vagyunk arra, hogy nyolcéves működésü


Green Travel - Budapest - Móricz Zsigmond Körtér adatlap     Green Travel - Budapest - Móricz Zsigmond Körtér weboldal (greentravel.hu)
1053 Budapest Veres Pálné Utca 10.

1-327-0073

Green Travel - Budapest - Ferenciek Tere

Tel: 327-0072, Utasaink elvárásaihoz igazodva folyamatosan bővítjük utazási palettánkat, magyarországi partnerirodáink számát, hogy ügyfeleink kívánságait, igényeit minél pontosabban teljesíteni tudjuk. Jelenleg több mint 800 magyarországi partnerirodánkon keresztül, azonos feltételek mellett lehet jelentkezni programjainkra.


Green Travel - Budapest - Ferenciek Tere adatlap     Green Travel - Budapest - Ferenciek Tere weboldal (greentravel.hu)
1023 Budapest Bécsi Út 22.

0613263260

Anacapri Travel Utazási Iroda

Kollégáink keményen dolgoznak azért, hogy Ön gond nélkül és kényelmesen tudjon nyaralni Olaszországban! Éppen ezért útjainkat úgy szervezzük, hogy ne kelljen a buszon éjszakáznia!


Anacapri Travel Utazási Iroda adatlap     Anacapri Travel Utazási Iroda weboldal (anacapritravel.hu)
1052 Budapest Petőfi Sándor U.11.

1-486-3260

Blaguss Utazási Iroda Kft.

A Blaguss Utazási Iroda Kft. 1987. március 19-én nyílt meg Budapesten, még Blaguss-Volánbusz Nemzetközi Utazási Iroda Kft néven. Azon kevés utazási irodák közé tartozik, akik teljes körű idegenforgalmi szolgáltatást nyújtanak, azaz kiutaztatással, beutaztatással, konferencia- és rendezvényszervezéssel, repülőjegy és vasútijegy értékesítéssel, idegenvezető és tolmácsszolgálattal foglalkozik.


Blaguss Utazási Iroda Kft. adatlap     Blaguss Utazási Iroda Kft. weboldal (blaguss.hu)
1037 Budapest Bokor Utca 12.

1-436-0390

Tours For You Utazási Iroda Kft

A Tours For You Utazási Iroda Kft 1995 óta működik Óbudán, az Amfiteátrummal szemben. Munkatársaink sokéves utazásszervezői tapasztalattal rendelkeznek, választását személyesen szerzett ismeretekkel is segíteni tudják. Amennyiben honlapunkon nem talál Önnek megfelelő ajánlatot, írja meg nekünk elképzelését és mi összeállítunk egy testreszabott ajánlatot.


Tours For You Utazási Iroda Kft adatlap     Tours For You Utazási Iroda Kft weboldal (toursforyou.hu)
1088 Budapest Rákóczi Út 25.

1-338-1139

Cartour - Budapest - Uránia Mozi

Az évek folyamán mind az iroda tevékenységi köre, mind az utaslétszám jelentősen bővült, egyre több területen vált cégünk meghatározó utazásszervezővé. Irodahálózatunk és partnereink (közel 350 utazási iroda) révén az ország szinte minden településén hozzáférhetővé váltak katalógusaink, programjaink. IATA irodává váltunk, mely lehetővé teszi, hogy a legjobb feltételekkel tudjuk ügyfeleink repülőjegy igényeit kielégíteni.


Cartour - Budapest - Uránia Mozi adatlap     Cartour - Budapest - Uránia Mozi weboldal (cartour.hu)
1055 Budapest Balaton U.23.

Touristic Data System Kft. - Budapest - Telephely

Az Eurotravel.hu portál alapítója és üzemeltetője a Touristic Data System Kft., mely 1996 óta tevékenykedik a turizmus területén, 1998 óta pedig a turizmus internetes szakterületére specializálta magát.


Touristic Data System Kft. - Budapest - Telephely adatlap     Touristic Data System Kft. - Budapest - Telephely weboldal (eurotravel.hu)
1054 Budapest Báthori U. 19.

1-269-4742

Car-Tour Hungary Kft. - Budapest - Báthori U. 19.

A Cartour 20 éve van jelen a piacon, mára tevékenységét belföldi és nemzetközi működésre osztva már 19 fiókirodával az ország egyik vezető utaztatójává vált mind a belföldi mind a nemzetközi utaztatásban. Irodánk az első években belföldi turizmussal, valamint Ausztria felfedezésre váró területeivel foglalkozott. Belföldön először a vízparti turizmussal, később szélesebb körben, Ausztriában elsősorban a téli utak szerelmeseinek szervezett síutakat kínáltunk, majd szolgá


Car-Tour Hungary Kft. - Budapest - Báthori U. 19. adatlap     Car-Tour Hungary Kft. - Budapest - Báthori U. 19. weboldal (cartour.hu)
1112 Budapest Kánai Út 3.

+36 1 877-5008

Harpuder Travel Utazási Iroda - Budapest - Kereskedelmi Üzletközpont

A Harpuder és Társa Üzletviteli Tanácsadó Betéti Társaság 1991-ben alakult. Családi vállalkozás. Mai rohanó világban, ahol az emberek mind a hivatásuk mind a magánéletükben személyes kapcsolataikból élnek, igen fontos, hogy találkozásaikat maradandóvá tegyék és elmélyítsék azokat. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen körülmények között köttetnek az új ismeretségek. Látogasson meg minket, szeretettel várjuk!


Harpuder Travel Utazási Iroda - Budapest - Kereskedelmi Üzletközpont adatlap     Harpuder Travel Utazási Iroda - Budapest - Kereskedelmi Üzletközpont weboldal (harpudertravel.hu)
1016 Budapest Hegyalja Út 18.

00361-209-0380

Connections 2000 Kft.

A cégünket 1998-ban alapító, az idegenforgalom és a rendezvényvilág területén gyakorlatot szerzett szakemberek törekvése, hogy kreatív ötleteinkkel, gondos tervezéssel és precíz lebonyolítással levegyük ügyfeleink, partnereink válláról a szervezés gondját, megajándékozhassuk a sikeres rendezvény élményével. Fő tevékenységünk a konferencia és kongresszusszervezés, üzleti-és privát rendezvények szervezése, belföldi utazások- és kirándulások valamint programok megtervezé


Connections 2000 Kft. adatlap     Connections 2000 Kft. weboldal (conn2000.hu)
1024 Budapest Kisrókus Utca 1.

+36 (1) 213-9693

Anubis Travel Utazási Iroda - Budapest

Irodánk már közel 9 éve van jelen a magyar turisztikai piacon. Ez idő alatt mindig igyekeztünk megtenni a tőlünk telhető legtöbbet utasainkért és a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtani, a legelfogadhatóbb árért.


Anubis Travel Utazási Iroda - Budapest adatlap     Anubis Travel Utazási Iroda - Budapest weboldal (anubistravel.hu)
1014 Budapest Irányi Utca 19-23

361/375-81-20

Anga Business Travel

Irodánk tíz év óta első sorban szakmai utazásokra, vásár és kiállítás látogatásokra, konferenciákra specializálta magát. Minden esetben ügyelünk arra, hogy az idő adta lehetőségeken belül utasaink az illető ország, város turisztikai látnivalóival, kulturális eseményeivel is megismerkedhessenek.


Anga Business Travel adatlap     Anga Business Travel weboldal (angabusiness.hu)
1056 Budapest Váci Utca 84.

1/267-4365

United 4 M &Amp; M Exclusive Tours Kft.-

Útjainkat azoknak ajánljuk, akik szeretik az érdekes programokat, különleges országokat, változatos úticélokat bel- és külföldön. Kínálatunkban találhatnak kerékpártúrákat, gyalogtúrákat, főzőiskolákat, művészeti utakat, egzotikus körutakat, nyaraló programokat. Kiscsoportos útjaink során betekintést kaphatnak az adott ország kultúrájába, megkóstolhatják az ország jellegzetes ételeit, megcsodálhatják az építészeti remekműveket.


United 4 M &Amp; M Exclusive Tours Kft.- adatlap     United 4 M &Amp; M Exclusive Tours Kft.- weboldal (exclusivetours.hu)
Népszerű városok