Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
1116 Budapest, Hunyadi Mátyás Út 56.

Kelen Sport Club térkép

Kelen Sport Club


Telefon: 06/1-227-5022

  

Weboldal (kelensc.hu)


Email cím: [javascript protected email address]




sport, sportegyesület, szövetség, versenyszervezés, versenysport, sportélet, érdekképviselet, sportesemény, sportklub, sportverseny, szövetség,


Szolgáltatás kategóriái

sport  szórakozás  Szabadidő  

Hasonló szolgáltatások

27. Internationaal C-Jugend Tournooi tovább>>

27. Internationaal C-Jugend Tournooi

2012.05.25.
Kezdjuk a legfontosabbal, hosszu ut utan kb. 13 orakor szerencsesen megerkezett a 37 fos Kelen csapat. Mindenki jol van, es mar a delutani meglepetes programra keszulodik. Kicsit szeles, de nagyon kellemes ido van Wassenaarban es a kornyezetre sem lehet lehet panaszunk. A hivatalos program holnap 10-kor kezdodik, addig a regeneracioe a foszerep, es hogy azert tudtunk aludni is a buszon, mi sem bizonyitja jobban, hogy kivetel es keres nelkul mindenki a palyan probalja fitogtatni a magyar virtust.
Szeretettel udvozlunk mindenkit, jo keszulodest a Doczi Emlektornara!

VI. Dóczi István Emléktorna tovább>>

VI. Dóczi István Emléktorna

2012. május 26.
Tisztelt Szülők, Kelen szurkolók! Kedves Játékosok!
A közelgő hétvégén, szombaton kerül megrendezésre a VI. Dóczi István Utánpótlás Labdarúgó Emléktorna. A névadó kora ifjúságától kezdve a Kelen SC elődjének számító Április 4. Gépgyár aktív, igazolt sportolója volt. Pályafutását befejezve edzői vizsgát tett, majd nagy lelkesedéssel Kelenvölgy ifjúságát nevelte a futball szeretetére. A Kelen SC újjáalakítása után fontos szerepet vállalt az utánpótlás fejlesztés területén. Az 1990-es évek közepétől az ő kezdeményezésére, és szervezésében alakult az egyesület első utánpótlás csapata. 2005-ben bekövetkezett haláláig több generációt nevelt fel, korosztályában két csapat is bajnokságot nyert.

Pünkösdi tornánkkal i dén hatodik alkalommal állítunk emléket szeretett személyének és áldozatos nevelőmunkájának.
A VI. Dóczi István Emléktornán a 12 vendég és 3 hazai csapat U8 ('04) és U10 ('02) korosztályban méri össze az erejét. A 9:30-kor kezdődő mérkőzéseken az ismerősebbnek tűnő budapesti csapatok (KISE, Lőrinc United, Hegyvidék, Mészöly Focisuli, Tabáni Spartacus, Budatétény, ASI-Dinamo Star) mellett szeretettel várjuk a Dunakeszi, a Solymár ; és a Pécs mellől érkező Bogád SE gárdáit.

Várunk mindenkit szeretettel május 26-án, szombaton a Kelen pályán! Szurkoljunk együtt!

A hónap legjobbjai

2012. április
Folytatódik nemrégiben elindított régi-új kezdeményezésünk, melyben minden hónapban kitüntetjük legjobban teljesítő játékosainkat azzal, hogy bemutatjuk őket társaiknak, azaz Nektek. A márciusban legjobbnak titulált fiatalemberekről készült cikkek nagy sikert arattak, pozitív visszajelzéseket kaptunk kezdeményezésünkről. Büszke, mosolygós arcok a Kelen pályán lévő hirdető táblánál, izgatott várakozás az interjúk előtt…
Áprilisi teljesítményük alapján a következő játékosok érdemelnek figyelmet:
U7 Siposs Patrik U9 Juhász Kende U11/Fehér Szentpéteri Balázs U11/Zöld Kertész Ákos U13/Fehér Kovács Gergely U13/Zöld Vaszil Krisztián U14 Herman Péter U15 Zsíros Levente U16 Orosz Ádám U17 Beer Márkó U19 Mester Máté

-es gárdánk ezen a hétvégén létszámban megfogyatkozva várta a mérkőzést, mivel sok sárgalapos és sérült volt a csapatban. Szerencsére az U16-osoknak nem volt hétvégén fordulója, így ki tudták segíteni a csapatot néhány fiatal tehetséggel.

A mérkőzés nagy melegben zajlott, a fiúk szó szerint megizzadtak a játék során. Az első félidő puhatolózással kezdődött, mindkét csapat próbálta kiismerni ellenfele gyengéit. A játékban talán mi aktívabban kezdtünk, de valahogyan mindig elhaltak a támadásaink az ellenfél kapuja előtt. Egy kis szerencsével szereztünk vezetést, G. Marci lövése egy védőről visszapattanva vágódott a hálóba (1-0). Nem sokáig örülhettünk, mert egy védelmi bakiból gyorsan kiegyenlített az ellenfelünk. Támadásaink egyre több veszélyt jelentettek az ellenfélre, de gólt nem sikerült elérnünk, még az ajándék 11-est is elpuskáztuk. A fordulás után a cserék felfrissítették a csapatot, egyre több bíztató helyzetet alakítottunk ki. A szép támadások végén sikerült gólokat is szereznünk. Beindult G. Marci gólgyártása, és meg sem álltunk 4-1- ig. (Mester 4-est rúgott Gréczy Márton!) A fiúk megérdemelten nyerték meg a mérkőzést az ez idáig mumusunkként játszó Szabad kikötő ellen. Utólag is köszönjük az U16 fiainak a hathatós és jó játékban gazdag segítségét!

Az első félidő teljesen kiegyenlített játékot hozott Felnőtt csapatunk hétvégi mérkőzésén. Mindkét oldalon adódtak lehetőségek. A mieink közül elsősorban Jedenák révén veszélyeztettünk, de Takács Zoltán is gólt szerezhetett volna egy szögletet követően. Sajnos egy másik sarokrúgásunk után kerültünk hátrányba a félidő utolsó másodperceiben, ellenfelünk egy mintaszerű kontratámadást fejezett be góllal. Ahogy befejeztük az elsőt, úgy folytattuk a második játékrészt. Bernáth Zsolt hozott össze egy tizenegyest az ellenfélnek, amit értékesített is a vendégcsapat, 0-2. Ezzel ki is fogták a szelet a vitorlánkból. Ezután már egy beletörődött társaság benyomását keltette csapatunk, amit a Grund egy újabb góllal büntetett meg. Az utolsó tíz percben „minden mindegy” alapon elkezdtünk támadni, de Knebel gólja csak a szépségtapaszhoz volt elég. A Grund FC tehát visszavágott az őszi 4-1-es idegenbeli győzelmünkért, el kell ismerni, megérdemelten.

Az U14 -es csapatot alkotó kreatív labdarúgók mind-mind kitettek magukért a hétvégén, Bárdos János elmondása szerint. A mérkőzés forgatókönyve hasonlóképpen alakult, mint az elmúlt hetekben. Kidolgozott helyzetek, ziccerek maradtak ki… és jött az ellenfél gólja. No de mind ezek előtt a fiúk az öltözőben megbeszélteket maximálisan betartva, koncentráltan fociztak. Televíziósan fogalmazva, lezártuk az ellenfél előre történő játékát. Labdabirtoklás esetén pedig azonnal az ellenfél, védő harmadában voltunk és célba vettük kapujukat. A gól sem zavarta össze a fejeket. Csupán annyiban, hogy még többet kezdeményeztünk. A szünetben az előre eltervezett cseréket hajtott végre az edző, és mint az előző meccseken, ez sem törte meg a Csapat lendületét. Sajnos még is mi kaptunk két újabb gólt. A korrektséghez hozzátartozik, hogy az ellenfél első gólja lesgyanús volt, a második gólt megelőző szabadrúgás nem volt fault, és a harmadik gólt megelőző bedobásuk szabálytalan volt. Ezt jelezték is a játékvezetőnek. A sors és a fiúk azonban másképpen gondolták. Egy szokásos JV szóló után, higgadt passz a rövid sarokra. És jött a slussz poén. A 80. percben szöglethez jutottunk. A beadást követően a hosszú oldalon érkező „Capsu” és „Patyó” együttes erővel mellelték-, térdelték be a labdát. A középkezdést követően harsant a véget jelentő hármas sípszó.

„Óriási öröm, boldogság és felszabadultság szakadt ki belőlünk. A látottak alapján a döntetlen teljesen jogosnak tartom. Sőt! Végig egyenrangú partnerként játszottuk végig ezt a mérkőzésünket is. Csak így tovább!” – meséli a fiúk edzője.
style="mso-special-character:line-break" /
style="mso-special-character:line-break" />

Úgy néz ki, hogy hétről hétre valami apró részletben javul a Csapat játéka. Ami még nagyobb öröm, hogy mindig akad olyan labdarúgó, aki ezeken az igen magas színvonalú és iramú meccseken hozzá tud tenni a közöshöz valami pluszt.

A meccs első 20 percében nem találta a ritmust Felnőtt csapatunk, de a Testnevelési Egyetem csapata sem volt képes komolyabb helyzet kialakítására. Aztán egy csapásra megváltozott a játék! Csapatunk támadni kezdett ;és az első fél óra végén Kopcsa Balázs révén megszereztük a vezetést. A második félidő elején gyorsan egyenlített a hazai csapat, más kérdés, hogy több mint les gyanús helyzetből. Nem törte meg a gárdát a vitatható találat, 2 perc múlva Knebel nagyszerű labdáját ismét Kopcsa Balázs váltotta gólra, 1-2. A hátralévő időben is nekünk voltak a nagyobb helyzeteink, igaz a végén a TF is egyenlíthetett volna, de szerencsére csak kapufáig jutottak. Így hosszú böjt után ismét érezhette a csapat a győzelem édes ízét. Jövő héten az újdonsült kupagyőztes Grund FC ellen ismét a három pontért szállnak a Felnőttek harcba!

A napocska hívó szavára U14 -es csapatunk sem a hétvégén nyitó strandok valamelyikét választotta, hanem egy izgalmasnak ígérkező mérkőzésen tette tiszteletét. Megérte! Bárdos János edző szerint vígan a Hunyadi utcában rendezhették volna a magyar strandlabdarúgó bajnokság első fordulóját. A meleg és a víz megvolt, a homok hiányzott, a látványról pedig a FIÚK gondoskodtak. „Ez a hirtelen jött hőség végig velünk maradt, de Mi jobban bírtuk terheit, mint ellenfelünk.”- meséli az edző, aki mindenekelőtt szeretné megköszönni Csernik Kornél „beugrását” a kapuba, aki játékával sokat segített e szép siker elérésében.

„Az ellenfél kérésére hazai pályán játszhattunk. A mezőnyben igen higgadtan, látványosan passzoló ellenfelünk egy kissé zavarodott játékunkat kihasználva vezetést szerzett. Ez mintha ébresztőt fújt volna. Magabiztosabbá váltak a fiúk. Mertünk passzolni, labdabirtoklásunk növekedett. A megbeszéltek szerint a pálya hosszúságát kihasználva szövögettük akcióinkat. Középpályán passzolgatva, majd hirtelen gyors indításokkal újra csak szép támadásokat sikerült megint vezetnünk. Mondtam a fiúknak, hogy mi sokkal jobban fogjuk bírni a véghajrát. A csapat szerkezetét átalakítottam a szünetben. „Patyót” a középpálya elé vezényeltem, a két csatárt pedig a belső védők mellé. Az ellenfél egy kissé fáradtnak, tompának, ügyetlenkedőnek tűnő játékunkat újra csak büntette. 4-3-as vezetésünket megfordítva 5-4-re elhúzott. Ez sem szegte kedvünket, hiszen nem az eredménnyel foglalkoztunk, hanem a játékkal. A cserék sokat segítettek friss és elszánt játékukkal. Nagyszerű egyéni villanások, gólpasszok és gólok jelezték, hogy újra feléledtünk. Labdabirtoklás, passzok, kényszerítő átadások nyomán, újra csak jeleztük, hogy mi is itt vagyunk. Ez aztán az eredményben is megmutatkozott. A vége felé a góllövő cipőjében focizó „JV”, a magunk javára fordította a mérkőzést. A küzdésnek és az akaratnak meglett az eredménye. Mindenkinek gratulálok!”

Ezen a hétvégén U17 -es csapatunk nem állt pályára. Legutóbbi meccsükről azonban most kaptunk tudósítást Fehérdi Zoltán edzőtől:

„A mérkőzés még el sem kezdődött, mikor szembesültünk a ténnyel ismét földes pályán játszhatunk. A XIX. századot idéző pálya szerencsére nem vette el a fiúk kedvét. A meccs első percétől kezdve, határozottan keményen kezdtünk, megmutatva a hazai csapatnak, hogy ezen a játéknapon nem sok esélyük lesz a jól játszó Kelen ellen. Szép támadás végén megszereztük a vezetést, majd egy kapus potya után növelni tudtuk az előnyünket. A poros, kavicsos pályán jól álltuk az ellenfél rohamait. A srácok végig kisegítve egymást igazi csapatként harcoltak, hogy megnyerjék a mérkőzést. Az ellenfél mindent megpróbált, de ezen a napon mi „csillagunk” fényesebb volt. Megérdemelten nyertünk az eddig hazai pályán veretlen ellenfelünkkel szemben, bizonyítva, hogy ha egymásért küzdenek a fiúk, akkor bárkit képesek megverni. Hajrá KELEN, csak így tovább!

A nagy meleg sajnos meglátszott a hétvégén U16 -os csapatunk játékán. Gólzáporos meccsre számítottak a fiúk, erre is készült a csapat, de sajnos ez elmaradt. Először az ellenfél úgy döntött, védekezni fog, csapatunk pedig sajnos nem tudott igazán iramot beletenni a játékba. ;Ráadásul csak tizenegy játékos tudott részt venni a hétvégi bajnoki mérkőzésen, így még a frissítő csere lehetősége sem állt rendelkezésünkre, nem tudott a csapat új lendületet sem adni a meccsnek. Az első félidő eredménye 1-1 volt, egy tizenegyest sikerült Baliga Attilának berúgnia. Ezután Rigó Gábor is betalált a kapuba, így végül 2-1-re nyert a Kelen, ám Andreas segédedző szerint mégis ez a meccs volt a szezon mélypontja, reméli, innentől csak feljebb ívelhet a csapat csillaga.

Negyedik helyezés az I. Pagoma-Joma Kupán !

Szombaton 2000-es játékosaink közül 8 szerencsés indult útnak, hogy bizonyítsa tehetségét az első Pagoma-Joma kupán. Első meccsük a Csepel ellen ugyan nem sikerült a legjobban, kikaptak a fiúk, de nem volt sok idejük bánkódni, ugyanis egyből lejátszották második meccsüket is.

„Fejben sajnos még az előző meccsen voltunk, itt is kikaptunk. Aztán jött a 3. mézkőzés, erre rá tudtunk már kicsit pihenni. A ;Fradival játszottunk, a kontrákra építettünk, ami be is vált, hiszen ;4-4 lett a mézkőzés vége. Megtartottuk a labdákat, és ha odakerültünk, berúgtuk a helyzeteket is. Egy nagyon izgalmas és színvonalas meccs volt, talán a torna legjobb mérkőzését játszottuk! Külön dicséret illeti Koller Ákost, aki 8 gólt rúgott a tornán! A csapat a végén ;nem volt csalódott, de legközelebb már meg kell nyernünk ezt a tornát! Az eredményhirdetésnél, ;csapatkapitányunk, Domi, átvehette a 4. helyért járó kupát, és mindenki kapott érmet is, ráadásul kaptunk strandbelépőt az Oázis strandra is! Az egész csapat fog egy jót fürödni a közel jövőben!” – meséli Könczey Zsolti, a fiúk edzője.

U13/O Siófoki Bányász SE – Kelen SC 2:1 (2:1)
U14 FC Budapest Sólymok – Kelen SC 5:6 (1:3)
U15/O Siófoki Bányász SE – Kelen SC 0:0
U16 Kelen SC – Eötvös SE 2:1 (1:1)
U17 Ikarus – Kelen 0:2 (0:2)
U19 Gerzo Kft. – Kelen SC ; 1:5 (1:3)

Az U16 -os csapat hétvégi mérkőzése ugyan nehezen indult, az első 20 percben nem történt sok említésre méltó, kivéve pár kihagyott helyzetet. A 20. perc után viszont úgy döntött a védelmi sor, hogy segíteni fog a támadóknak. A 22. percben Bene Zsolt betalált, és pár perccel utána ismét eredményes volt játékosunk. Közben Kelemen Tamás egy nagyon szép fejessel talált a kaput. Szinte percről percre záporoztak a gólok az RTK kapujába. Végül ez maradt a félidő eredménye, 3-0. A szünetben a támadó sor is összeszedte magát, és a második félidőben csak támadók találtak az ellenfél kapujába. Adamy Péter kétszer egymás után gólt lőtt, ráadásul az 58. percben az ellenfél egy öngóllal is segített csapatunknak. Utána eljött Hajdú Attila ideje is. Vagy a labda találta meg mindig őt vagy ő kergette a labdát eredményesen, de a második félidőben 4 góllal kerekítette fel az eredményt egy gyönyörű 10-esre. Kelen SC - RTK 10:0! Szép volt fiúk!

Ez a hét ; sajnos különösen feketére sikerült Felnőtt csapatunk számára. A hét közepén 11 pontot levontak a csapat teljesítményéből egy szövetségi adminisztrációs hiba miatt. Ez padlóra küldte a csapatot és ez a mérkőzés első 10 percében hatványozottan jelentkezett. A vendégcsapat a 35. másodpercben (!!!) szerzett vezetést, amire az ellentámadásból válaszolhattunk volna, de kimaradt az ordító helyzet. Az 5. percben már második gólunkat szedte be a teljesen indiszponált csapatunk. A félidő hátralévő részében 3-4 ezer százalékos ziccert sikerült elpuskáznunk, de szépíteni nem sikerült. A második félidőben semmi érdemlegeset nem sikerült összehoznunk, így sorozatban harmadik vereségünket is elszenvedtük.

Ebben a fordulóban Bárdos János edző egy kicsit megváltoztatta U14 -es csapatunk összeállítását, sérülések és egyéb a játékosokra tartozó „okok” miatt. Ideális labdarúgó időben, szép számú érdeklődő előtt kezdték a játékot vasárnap délután Jánosék. Az első 10 perc eléggé zavarodottra sikeredett, keresték önmagunkat és a játékot a fiúk, de aztán a középpálya sokmozgásos és váratlan megoldásai helyzetbe hozták a társakat. Három kapufa lett az eredménye.

„Mint mindig, most is akció gólokat szereztünk, uraltuk és irányítottuk a játékot. A szünet és a szerkezeti változtatások sem törték meg a fegyelmezett és egységes játékunkat. Talán 5-0 után éreztem, hogy mindenki gólt akar rúgni, ami nem baj, ha mind ez nem megy a Csapat stabilitására. Sok helyzetet és lehetőséget kihasználatlanul hagytunk ezek miatt. Talán a „szokásos” pontrúgás pontatlanság okoz némi fejtörést. Gratulálok Mindegyikőtöknek! Megérdemeltétek a rántott húst!&rdquo

- üzeni János ’bá fiainak!

Vasárnap lejátszották idei utolsó két futsal meccsüket Könczey Zsoltiék, és ezzel le is záródott a bajnokság. Ez alkalommal Kispestre utaztak a fiúk, és kis kavarodás után egymás után játszották le a két mérkőzést. A legutóbbi alkalom óta szerencsére gyarapodott a létszám, új srácok jöttek, és a Kelenből is több gyermeket le tudtunk igazolni, így a maximális 12 fővel vettünk részt a meccseken.

„Első mérkőzésükön az Aramis ellen egy nagyon szoros meccsen sajnos alul maradt a csapat, 3-2-re kikaptunk. Nagyon hajtott a csapat, küzdöttünk és jól is játszottunk. Nem bánkódott senki a vereség miatt. A második mérkőzésre pedig nem tudtunk rápihenni, ki is kaptunk a Kispesttől, de a helyzeteink itt is megvoltak, akartunk nyerni, és emelt fővel jöttünk le a pályáról. Több gólt rúgtunk ismét, ennek nagyon örült a csapat! Külön öröm volt, hogy két remek kapust vihettem magammal, nagyon jó formában voltak! Ezek mellett, az összes játékosomat dicsérnem kell, hiszen mindent bele adtak, segítették egymást, igazi csapatként játszottunk, nagy öröm volt számomra, és a srácoknak is! Szerencsére kisebb szurkolótáborunk is volt, sok szülő eljött megnézni minket. Azt gondolom, hogy remekül kisegítettük a Fradit, és a jövőre kell koncentrálnunk, mert ebből a csapatból lehet építkezni!” – hangzott el Könczey Zsolti élménybeszámolója a hétcégéről.

A hétvégén nemcsak a különböző bajnokságokban alakítottunk nagyot, de tavasszal második alkalommal Bozsik Tornát is tartottunk a Kelen pályán. Ismét több száz fiatal kis focitehetség gyűlt össze nálunk, ráadásul nem csak az erősebbik nem képviseltette magát. Remek kis örömfoci délelőttöt tartottunk a Hunyadi Mátyás úton. A hétvégén valami lehetett a levegőben, ugyanis a kisebbek is rengeteg gólt termeltek. És még az időjárás is megmutatta szebbik oldalát a múltkori (ápr. 1.) szeles, hűvös vasárnap után.

A múlthét csütörtöki UTE elleni elveszett bajnoki mérkőzés után szombaton Budakeszin jött a lehetőség U16 -os csapatunknak, hogy javítson. A fiúk tudták, hogy nem lesz egyszerű mérkőzés, az ellenfél lerohanása mellett döntöttek. Az első 10 percben 4 nagy ziccere volt a csapatnak, de nem sikerült gólt rúgni. Sajnos azonban az ellenfélnek sikerült. A 12. percben 1-0 a Budakeszinek. „A nem kívánt gól után kapkodni kezdtek a fiúk, és hosszú idő telt el, míg ismét elkezdtek futballozni.” – meséli Andreas. „Egy szöglet után Adamy Petinek a 34. percben sikerült megtalálni a kaput. A 1-1 volt a félidő ;felállás.”- folytatja a segédedző. A második félidőben aztán gólzápor következett. Hajdu Attila és Bene Ádám is betalált. ;A mérkőzés vége fele a Budakeszi szépített ugyan egy góllal, de erre Adamy Péter rögtön válaszolt is. Így a végeredmény: Kelen Sc - Budakeszi 4:2.

Az U14 -es csapat hétvégi ellenfele sem tudta elrontani a fiúk fociba vetett hitét! „Az első félidei magas színvonalú, nagy sebességű játékunkra lehet építeni a jövő és a labdarúgás szempontjából. A második játékrészben a csapat küzdőszelleme, harcossága dicsérhető. Egymást felülmúlva segítették ki egymást a fiúk. A végig feszült, izgalmas mérkőzésen a játék összképe, és a foci alapján közelebb álltunk a győzelemhez. Most nem a labdarúgást játszani akaró csapat győzött, de sebaj. Mi járjuk az utunkat, hiszen FOCIZNI szeretünk, nem elrontani a másik játékát!” - meséli Bárdos János edző.

Nagy kedv, odafigyelés, türelem segített az ESMTK pályájának és csapatának leküzdésében ezen a hétvégén az országos bajnokságban szereplő U13 -as és U15 -ös csapatnak. Másnap - túl a 40 napos böjt és a húsvét „megpróbáltatásain” - a BLSZ bajnokságban is újra jutott egy kis sikerélmény a '97-es fiúknak.

Az U17 -es csapat e hétvégi mérkőzésétől - saját bevallása szerint - Fehérdi Zoltán edző némileg tartott, mivel a srácok heti edzésmunkája elég gyengére sikeredett… „Az első félidei játék alapján kellemes meglepetésben volt részem, hiszen sorra alakítottuk ki helyzeteinket. Jól játszott a csapat. Viszont az ellenfél védelme, illetve kapusa, remekül állta rohamainkat, így 0:0-ás félidővel bizakodva várhattuk a második játékrészt. Bár ne vártuk volna… A fejben teljesen kicserélődött, elemi hibákat vétő csapatunk, súlyos verésbe szaladt bele. A foci egyik törvénye ismét igaznak bizonyult, miszerint a kihagyott helyzet megbosszulja magát. Az akarat és hit nélküli játéknak vereség a vége, főleg ha az egész hét ilyen.” – nyilatkozta kicsit csalódottan a ’95-ös fiúk vezetője.

Ez alkalommal Felnőtt csapatunk idegenben a Voyage SE-vel mérkőzött meg. Az első húsz perc kiegyenlített játéka után kissé váratlanul szerzett vezetést a hazai csapat, éppen egykori játékosunk Ubrankovics Ádám góljával. Ezt 10 percen belül a szabadrúgás variáció után kiegyenlítettük. A gólszerzőnk az eltiltásából visszatérő Marczi Gábor volt. Ezután két hatalmas helyzetet is elhibáztunk, majd ;a félidő utolsó másodpercében megkaptuk a második gólt is...

A második félidőt gyakorlatilag végigrohamoztuk, helyzetek sokaságát dolgoztuk, de egyben hagytuk is ki. S ahogy az ilyenkor lenni szokott, az ellenfél egyszer eljutott a kapunkig és azt gólra is váltották.

Összességében elmondható, hogy az idény legjobb játékával rukkolt elő a csapat, de sajnos ez csak hatalmas ziccerekben mutatkozott meg, pontokban nem.

U15 ;Kelen SC – Szt. Pál Akadémia 5:0 (3:0)

U17 II. ker. UFC - Kelen SC 6:1 (0:0)
U19 Pénzügyőr SE - Kelen SC 3:0

A hónap legjobbjai

2012. március
A Kelen Utánpótlás általános értékrendjének középpontjába a közösségi együttélés normáinak elsajátítását helyeztük. Akkor lennénk igazán büszkék valamennyi csapatunkra, ha játékosainkat - kivétel nélkül - a segítőkészség, a figyelmesség, a sportszerűség, az akaraterő, a tanulási vágy, az önérvényesítő képesség, az önbizalom, a győzni és veszíteni tudás képessége jellemezné. Hisszük, hogy a pályán szerzett értékek segítik életünket, hogy a sikereinkből tovább tudjunk fejlődni, a kudarcainkból, ha kell újra és újra talpra állni.
Az alábbiakban új kezdeményezésünk első kiválasztottjainak nevét, 2012. március legjobb Kelen játékosait ; találjátok. Van akit a labdarúgás tisztelete és önfeledt szeretete, van akit az edzésekhez, a mérkőzésekhez való szorgalmas hozzáállása, másokat a társak, a környezet megbecsülése, a példamutatás emelt most azok közé, akik iránymutatást adhatnak a többiek számára is.
A következő hetekben valamennyi megnevezett fiúval megismerkedhetünk kicsit közele
ől, megtudhatjuk mit gondolnak a játékról, a Kelenről, a társaikról.
Kelen Utánpótlás - "A HÓNAP LEGJOBBJAI"
U7 korosztály Csontos Domonkos U9 korosztály Kaed Alwalid U11/F korosztály Szalai András U11/Z korosztály Dávid Tamás U13/F korosztály Serbán Sólyom U13/Z korosztály Kocsis András U14 korosztály Kollár Márk U15 korosztály Nemes Botond U16 korosztály Kelemen Tamás U17 korosztály Béla Márton U19 korosztály Ötömösy István

Viharos szél és borzalmas talajú pálya fogadta a Felnőtteket a THSE-Sashalom elleni mérkőzésen ezen a hétvégén. ;Az ötödik percben egy szöglet után Knebel Krisztián ;révén szereztünk vezetést. A folytatásban mindkét csapat küzdött az elemekkel és többnyire a labdával is, folyamatos játékról szó sem lehetett ilyen körülmények között. A félidő vége előtt egy nagy védelmi hibát kihasznált az ellenfél, de szerencsére a második félidőt is egy gyors góllal kezdtük, ismét Knebel volt eredményes. Összességében ;ha nem is csillogó játékkal, de megszereztük a három pontot. ;

Ebben a fordulóban Nagytéténybe látogatott az U19 -es csapatunk. Az első perctől kezdve látható volt, hogy az U17-es játékosokkal kiegészült Kelen csapat fogja meghatározni a játék képét, veszélyeztetni a kapukat. Az első félidő elején a folyamatos támadásokat sikeresen visszaverte a rendkívül fegyelmezetten játszó ellenfél. A saját térfelére visszahúzódó nagytétényi csapat kevés teret engedett a gyors támadásoknak.

A 20. percben aztán egy tizenhatoson belüli kavarodás után egy lepörgött labda átjutott a gólvonalon. Ezután a 39. percig sikerült megfognia a mérkőzést a tétényi csapatnak, amikor újra, egy ártatlannak tűnő helyzetben ért el gólt játékosunk. A szünet után beindult a gólgyártás. Jó helyzetfelismerésnek és bátor kezdeményezőkészségnek köszönhetően több Kelenes egyéni akció zárult sikerrel. A tétényi csapatnak végül sikerült egy szépítő gólt szereznie, ám a végeredményen ez nem változtatott.

A viharos szél U17 -es csapatunk játékát is folyamatosan kézben tartotta. Az első percekben egy szél által megfogott labdára csapott le játékosunk, melynek az eredményeként 3 perc elteltével vezetést szereztünk. Ilyen jó kezdésre talán senki sem számított. A játék első felében mi alkalmazkodtunk jobban az időjárás viszontagságaihoz. ;A szórványos ellentámadásokból sajnos kaptunk egy gólt, melyre gyorsan válaszoltunk, így vezetéssel készülhettünk a félidőre. A félidő után a csapatot támogatta a szél, melyet nem tudtunk kihasználni, sőt mi kaptunk védelmi hibákból két gólt. A végére mindent egy lapra feltéve rohamoztunk, melynek az eredménye egy 11-esből született gól lett. Összességében megérdemelt eredmény született a felsőházi rangadón - ; véli Fehérdi Zoli edző. ;

Egy sikerre éhes, koncentrált és elszánt U14 futott ki a pályára ezen a hétvégén. A viharos szél és eléggé egyenetlen talaj sem vette kedvét a társaságnak. Sőt! Nagy figyelemmel és pontossággal építgették akcióikat a fiúk. Bátran és ötlettel teli futatták a labdát. Nem látszott, az időjárás és a pálya hibája.

Az első gólunkat megelőző passz, szép példája a játékos-edző egyetértésének, egymás elfogadásának. Természetesen a többi 5 gólpassz sem volt piskóta.

A védelem egységesen, sallangmentesen tette a dolgát, a középpálya jól szűrte az akciókat, a csatársor pedig gólratörően játszott!

Indul a tavaszi Bozsik Program! tovább>>

Indul a tavaszi Bozsik Program!

2012.04.01. vasárnap

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!
Vasárnap kerül megrendezésre a 2011/2012 évi OTP-MOL-BOZSIK Gyermek Egyesületi Program negyedik Kelen körzeti tornája. Három korosztályban (U7-U9-U11) összesen 25 csapatot várunk a Baráti Bőrlabda FC, a Budafoki LC, a Hegyvidék UFC, az Őrmező SE, az Unione FC és a Kelen SC színeiben.
A torna pontos kezdési ;időpontja: 2012. április 1. vasárnap 10:00
A torna helyszíne: ;Kelen pálya, 1116 Bp. Hunyadi M. út 56.
Érkezés a Kelenes játékosoknak: legkésőbb 09:15-ig
Az U7 és U9/Zöld ; csapatok kereteit Robi bácsi, az U9/Fehér gárdáját Imre bácsi jelöli ki.
Az U11-es korosztály Piros-Fehér-Zöld keretének ;meghatározása Ákos és Imre bácsira váró feladat.
Hozni kell: Kelen zöld póló, Kelen edzőmelegítő, fekete sportszár, sípcsontvédő, focicipő, víz
Az U7-es torna várhatóan 11:45-ig, az U9-es 12:30-ig, az U11-es 12:45-ig tart.
A Szülőket,

Hozzátartozókat szeretettel várjuk szurkolni, kérjük segítsetek, hogy a torna mindenki felhőtlen örömét szolgálja.
Kelen Utánpótlás

Kellemes meglepetést okozott a hétvégén U19 -es csapatunk. Régen látott lelkesedéssel, odaadással vetették bele magukat a fiúk a küzdelembe. Irányították a játékot, helyzeteket dolgoztak ki, nyomás alatt tartották a kicsit kedvetlennek tűnő vendégcsapatot. A 35. percben a korábban besárgult játékosunk újra lapot kapott így emberhátrányba kerülve nehéz mérkőzésnek nézhettünk elébe. Azonban 7 perc aggodalom után olyan támadást láthatott a közönség, amely még nemzetközi összefoglalókba is beférne. Az irtózatos erővel előretörő balhátvéd egy ragyogó labdát kapott, amit védhetetlenül vágott a hálóba. Az eddig is láthatóan erőtől telt, elszánt fiúk a félidő hajrájában még egy fokozattal feljebb kapcsoltak és sorra vezették a támadásokat.
A szünet után pár percig akadozott a játék, de a szélvész gyors testvérpár beindult és a 49. percben újra egy mintaszerű támadás végén gólt szerzett csapatunk. Az ellenfél sem adta fel és egy szöglet után egy magára maradt Vízmű játékost fejjel betalált a kapunkba. Jól bírták a fiúk, mentek hajtottak! Fél óra elteltével ismét, egy villámgyors kiugrást követően alakult ki helyzet, amit az ellenfél játékosa többször próbált meg szabálytalanul megállítani - és a végén sikerült is neki -, de szerencsére addigra már a büntetőterületen belülre kerültek a küzdőfelek. Vitathatatlan tizenegyes!! 83. perc, eldönthető a mérkőzés!! Ennek megfelelően volt feszült a hangulat a pályán, a nézőtéren, a kispadon. Szerencsére a kapus kicsit előbb elmozdult, így a kapu közepébe érkező labdát már nem tudta megállítani a gólvonal előtt. 3-1!!! A mérkőzés utolsó perceiben is erős iramban játszottak a csapatok, de több lett a pontatlanság, kevesebb kidolgozott akció folyt már.
Sportszerű volt a mérkőzés, igaz szikráztak néha a sípcsontvédők, de határon belül maradtak az indulatok. Ez most igazi labdarúgás volt! Szép volt fiúk!

40 perc bágyadt játék után a vendég Nagytétény egy megpattanó szabadrúgás után szerzett vezetést vasárnap Felnőtt csapatunk ellen, talán nem érdemtelenül. Szerencsére még az első félidőben sikerült egyenlítenünk egy jogos tizenegyesből Gegesi-Kiss révén. A második félidő első percében már mi vezetünk, egy kiugratást követően ismét Gegesi-Kiss volt a gólszerző. Ezután is nekünk voltak nagyobb helyzeteink, ; de a nagyobbnál nagyobb helyzeteket is elhibáztuk. A ;vendégcsapat pedig ;teljesen veszélytelenül támadgatott, ;így az eredmény már nem változott.

Bár sok gólt rúgott a hétvégén a 96 -os csapatunk, Lénárt László edző sajnos még sem elégedett, sem a játékkal, sem a játékosok hozzáállásával. „Meg kell tanulnunk fegyelmezetten, alázattal futballozni, ha meg akarjuk védeni a bajnoki címünket.” – nyilatkozta Lepi a hét elején.

Szombaton Győrbe utazott Könczey Zsolt és 7 játékosa, hogy a Fradi színeiben részt vegyen a Fiú Futsal U13-as Bajnokságban.

; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;
Zökkenőmentes leérkezésüket 2 bajnoki forduló követte. „Magunkra húztuk a Fradi szerelést, és 4+1 fővel az első meccset a Győr ETO ellen kezdtük. Sajnos ki is kaptunk ezen a mérkőzésen, de senki nem bánkódott, hiszen kimondottan futsal edzésünk még nem volt. A végén azért nem volt bánkódás, mert gólokat is tudtunk rúgni, összesen 1 góllal rúgtunk kevesebbet, mint a Fradi eddig az összes meccsét tekintve. ” – mesélte fiatal edzőnk.
A Kelenes srácok is belátták, hogy az ellenfelek, összeszokottak voltak, a futsalt értették és játszották is. Emelt fővel hagyták el a pályát.
„Ezt követően volt 2 és fél óra szabadidőnk. Körbenézhettük az egész Győri ETO akadémiát. A nagy élmény után pedig lejátszottuk második meccsünket, ahol szintén kikaptunk, de megint nem volt ok a szomorúságra, hiszen gólt ismét tudtunk szerezni. Összességében egy remek napot töltöttünk el Győrben, megtisztelő fogadtatásban volt részünk, csodálatos élménnyel lettünk gazdagabbak.” – fejezte be élménybeszámolóját Zsolti.

U14 ; ; Kelen SC – Bp. Honvéd 3:2 (1:0)
BLSZ U15 ; ; Gloriett SE – Kelen SC 4:2 (2:1)

Az egykor szebb napokat megélt Dunaferr stadion füves centerpályáján lépett pályára ezen a hétvégén az MLSZ bajnokság soros fordulójában az U13-as és U15-ös csapatunk. A kisebbek erőn felüli teljesítménye sokáig magában hordozta a meglepetés lehetőségét, sajnos néhány elkerülhető hiba miatt az eredmény már nem adja vissza az átélt izgalmakat. A ’97-esek kezdeti megilletődöttsége okozott némi zavart a gépezetben, aztán az első gól felszabadító ereje jótékonyan hatott a gárda játékára kellemes élményt nyújtva a továbbiakban a szikrázó tavaszi napsütésben.

Az U17-es csapat Andreas által levezetett mérkőzésén erősen érződött mindkét csapaton a hirtelen jött meleg és az első találkozó hatása. Szerencsére a fiúk előbb kapták el a mérkőzés fonalát, melyet végig sikerült tartaniuk, helyenként jó játékkal. Mondhatjuk, megérdemelten győztünk, bár a játék közel sem volt még szemet gyönyörködtető. Bizakodásra az adhat okot, hogy páran kimondottan jól oldották meg a feladatukat úgy is, hogy ez alkalommal más poszton kellet játszaniuk. Sajnos a középső védő (Beer Markó) orrcsonttörést szenvedett, ezért pár hetet ki kell majd hagynia. Az idei első győztes meccsüket neki ajánlják a fiúk!

A Felnőtt csapat vasárnapi, RTK elleni mérkőzésének első fél órájában nem lehetett megállapítani melyik csapat a listavezető és melyik a hetedik helyezett, azonban a 36. percben egy labdaeladás után lekontrázta csapatunkat az RTK, és betalált a Kelen kapujába. A kapott gól utáni kábulatból nem tudtak magukhoz térni a fiúk, és ;ezt a ;szünet előtt újabb ;találattal büntette az ellenfél.

Sajnos a szünet után hamar háromgólosra nőtt a hátrány. Ugyan Ottlik szép fejes gólja után felcsillant a remény, de ez egy percen belül szerte is foszlott, hiszen megkaptuk a negyediket is.

A végén még egy újabb szép fejes góllal - Knebel révén - ;szépítettünk valamicskét az eredményen, de ezzel együtt elmondható, hogy 35 perc elfogadható játék után szétesett a csapat, és az RTK ;20 perc alatt el is döntötte a meccset. Megérdemelten nyertek tehát ;az egyébként semmi különöset nem mutató hazaiak, akik kőkeményen kihasználták Első csapatunk szarvashibáit. ;

Kelen SC – II. Kerület UFC 3:1 (2:0)

Személyi jövedelemadó 1%

FELHÍVÁS
Tisztelt Szülők, Hozzátartozók!
Köszönjük, hogy az elmúlt évben a Titkos Pál Alapítványon keresztül többen is támogatták egyesületünk utánpótlás nevelését! A 2011-ben befolyt összeget a kedvezőbb téli edzésfeltételek biztosítására, a valamennyi korosztályunkat érintő tornákon való részvételre, valamint a hátrányos helyzetű gyerekek megsegítésére használtuk fel.
Kérjük, hogy idén is támogassanak bennünket adójuk 1%-val, ezzel további lehetőségeket teremtve a gyerekek, fiatalok teljes testi-lelki egészségének kialakításában és fenntartásában, a sporttevékenységük feltételeinek javításában, valamint egy kiváló Kelen közösség létrehozásában.
A rendelkező nyilatkozat kitöltéséhez szükséges adatok:
Kedvezményezett neve : Titkos Pál Alapítvány a Gyermekek Egészségéért, Neveléséért, Oktatásáért, Képességfejlesztéséért és Sporttevékenységéért

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika