Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
1053 Budapest Király Pál Utca 8.

Janis' Karaoke & Music Pub térkép

Janis' Karaoke & Music Pub


Telefon: 06-1-266-2619

  

Weboldal (janispub.hu)
Kedves Látogató, Köszöntelek a legendás énekesnő Janis Joplin emlékét örző autentikus Ír Pub oldalán. A hamisíthatatlan Ír kocsma hangulat, barátságos kiszolgálás étel és ital különlegességek, jég hideg Guinness Sör, Karake, Élő zene és fergeteges Retro Partyk várják a hozzánk betérőket Budapesten az V. kerületben, a Kálvin térnél, a Belváros Szívében. Válogass a legnépszerűbb ír whiskik(Jameson, Bushmills), magyar pálinkák(Árpád, Bolyhos, Zsindelyes, Gusto), sörök(Guinness, Bombardier, Edelweiss), borok(Villány, Tokaj, Eger) és hűsítő koktélok széles választékából. Ha megéheztél kedvedre válogathatsz a hazai ízek világában: füstölt főtt paraszt csülök, halászlé, babgulyás, óriás retro hamburger és a többiek. Megéri kipróbálni. Megünnepelnéd a szülinapod, névnapod? Céges rendezvényt szerveznél? Legény vagy leánybúcsú? Baráti összejövetel? Vagy csak buliznál egy jót? Hívj minket vagy írj nekünk bátran mi szívesen megszervezzük és lebonyolítjuk neked a hét bármelyik napján.


Szolgáltatás kategóriái

étterem  bár  rendezvényszervezés  vendéglátás  vendéglátóipari egység  szolgáltató  vendéglátóhely  vendéglátóipar  söröző  pub  szórakozóhely  zenés  ír kocsma  janis joplin  

Hasonló szolgáltatások

Kedves Látogató!
Köszöntelek a legendás énekesnõ Janis Joplin emlékét õrzõ autentikus Ír Pub honlapján.
Hamisíthatatlan Ír kocsma hangulat, barátságos kiszolgálás étel és ital különlegességek, jéghideg Guinness Sör, Karaoke, Élõ zene és fergeteges Retro Partyk várják a hozzánk betérõket Budapesten az V. kerületben, a Kálvin térnél, a belváros szívében.
Válogass a legnépszerûbb ír whisky-k(Jameson, Bushmills), magyar pálinkák(Árpád,Bolyhos,Zsindelyes,Gusto), sörök (Guinness, Bombardier, Edelweiss), borok (Villány, Tokaj, Eger) és hûsítõ koktélok széles választékából.
Ha megéheztél kedvedre válogathatsz a hazai ízek világában: füstölt fõtt paraszt csülök, halászlé, babgulyás , óriás retro hamburger és a többiek. Megéri kipróbálni.
Megünnepelnéd a szülinapod, névnapod? Céges bulit szerveznél? Legény vagy leánybúcsú ? Baráti összejövetel? Vagy csak buliznál egy jót? Hívj minket vagy írj nekünk bátran, szívesen lebonyolítjuk neked a hét bármelyik napján!
- Hétfõ, kedd, szerda, csütörtök, péntek Karaoke hajnalig.
- Szombaton Retro buli és koncertek a legkülönbözõbb stílusokban (rock, rock&Roll, Funky&Jazz, 60th, 70th, 80th)
Nálunk minden korosztály megtalálja a neki való programokat.
Várunk sok szeretettel hétfõtõl szombatig a Janis Pubban!
Üdvözlettel:
A Janis Csapat...

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Étterem / Pub / Söröző  Egyéb  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika