Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
Szeged, 6721 Szent Miklós U. 9/B

Profi Profil Nyelviskola térkép

Profi Profil Nyelviskola


Telefon: 06-62/420-662

  

Weboldal (profinyelvstudio.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Minőségi nyelvoktatás a legkedvezőbb árakon
Ingyenes szintfelmérő teszt
Angol, német, olasz, orosz tanfolyamok
Felkészítő tanfolyamok
ECL Nyelvvizsga


Szolgáltatás kategóriái

Nyelviskola  

Hasonló szolgáltatások

Nyelviskola Szeged. Angol Német Olasz Nyelvtanfolyam Nyelvvizsga Nyelvoktatás

Adobe Flash Player szükséges.
Letölthetõ innen
; ; ; ; ; ; ; Angol nyelvtanfolyam Francia nyelvtanfolyam Német nyelvtanfolyam Német nyelvtanfolyam
külföldi munkához Olasz nyelvtanfolyam Orosz nyelvtanfolyam Spanyol nyelvtanfolyam Tanfolyami óradíjak Elérhetõségeink Nyelvoktató videó Nyelvvizsga Tanáraink Álláslehetõség ; Nyelvtanfolyam cégeknek!
Mivel intézmény akkreditált iskola vagyunk így cége a nyelvtanfolyam költségét elszámolhatja a Szakképzési hozzájárulási alapból.
Árajánlatért, referenciákért, további információért forduljon hozzánk bizalommal!

Jelentkezés, érdeklõdés: itt
; Tolmácsolás, fordítás!
Tegyen próbára bennünket, nem fog csalódni!

angol nyelviskola szeged, olasz tanár , szeged, ecl nyelvvizsga , angol nyelvoktatás szeged, kedvezõ óradíj, nyelvtanár, német tanfolyam ár, felkészítõ kurzus , nyelvtanulás, képzés, szótár, nyelvvizsga idõpont, kihelyezett céges nyelvoktatás , csoport , alap, kezdõ, középhaladó, haladó, középfok , felsõfok, teszt, ingyenes , starter, elementary, pre-intermediate, intermediate, upper-intermediate, advanced, vizsga , akkreditált, nyelvstúdió , A B C D szint, párbeszéd, intézmény akkreditált , program akkreditált nyelviskola, olasz oktatás, alapfokú , olcsó nyelviskola szeged ; ; ; ; ;

Profi Profil Nyelvstúdió

Minõségi nyelvoktatás a legkedvezõbb árakon

A Felnõttképzési Akreditáló Testület által felügyelt programunk és minõségpolitikai rendszerünk biztosíték az eredményes nyelvtanuláshoz.
ECL nyelvvizsga lehetõség!
Program akkreditációs lajtsromszám: PL-5536/002, PL-4043
Intézmény akkreditációs lajtsromszám: AL-2238
Nyilvántartási szám: 00423-2009
h2>Ingyenes szintfelmérõ teszt

Az ingyenes szintfelmérõ teszt elvégezhetõ a nyelviskola szegedi irodájában elõzetes bejelentkezés nélkül is nyitvatartási idõben. Továbbá, érdekesség képpen lehetõsége van egy szintén ingyenes, online MM Placement tesztet is kitölteni. Az online teszt szint értékelése eltér az iskolánk szint értékelésétõl, ezért tanfolyam választás elõtt mindenképpen érdemes a nyelviskola tesztjét is kitölteni.
; ; ; MM Placement Test ; ; ; ; ;(British English - American English)
h2>Angol, német, olasz, orosz, francia, spanyol oktatásAngol, német, olasz, orosz, francia, spanyol nyelvoktatással foglalkozó akkreditált nyelviskola vagyunk.
Rendszeresen induló nyelvtanfolyamainkon minden korosztály az alaptól a felsõfokig meg tudja találni számára a legmegfelelõbbet. Az általános kurzusokon kívül vannak többszintû, nyelvvizsga felkészítõ nyelvtanfolyamok is.
Emellett céges és kihelyezett oktatást is vállalunk. Nyelviskolánkban kis csoportokban, 4-12 fõs létszámmal intenzív, mégis mindenkire nagymértékben odafigyelõ oktatás zajlik.
Az iskola akkreditált program ja lehetõvé teszi már azoknak is a kommunikációt, akik a nyelvtanulást még csak pár hónapja kezdték. Diákjaink nem csak a nyelvek, de még idõpontok közül is válogathatnak megteremtve a legideálisabb körülményt a nyelvtanuláshoz.
Tantermeink könnyen megközelíthetõek autóval, tömegközlekedéssel és biciklivel egyaránt.

Felkészítõ tanfolyamok

Felkészítõ kurzusainkon a diákok intenzív en gyakorolhatnak, rutint szerezhetnek a nyelvvizsgára.
Az oktatás 6-12 fõs kis csoportokban, személyre szabott feladatok kal folyik, igen nagy hangsúlyt fektetve a nyelvtanulás folyamán a kommunikációra.
Specifikus nyelvvizsga tesztekkel hallás utáni szövegértés sel segítjük a sikeres nyelvvizsga elérést.
Felkészítõ zárásaként a nyelviskola diákjai egy ingyenes házi nyelvvizsgával mérhetik le tudásukat.

ECL Nyelvvizsga

Hivatalos ECL nyelvvizsga felkészítõ akkreditált iskola vagyunk. Felkészítõ kurzusaink és igen felkészült tanáraink nyelvvizsga specifikus feladatokkal készítik fel a diákokat a sikeres vizsgára. Nyelvvizsga és tanárgaranciát vállalunk.
További nyelvvizsga információk .

Élménybeszámoló diák szemmel

Számunkra igen fontos, hogy a nyelvtanulás minden tanulónk számára magas minõségû mégis könnyed legyen, ezért nálunk a diákok az oktatásban nem csak részt vesznek, de véleményükkel alakítják is azt.
Tanulóink tapasztalatait véleményei .
Elérhetõségeink, nyitva-tartásunk: itt
h2>Facebook ; ; ; ; ; ; A nyelviskola egybõl szimpatikus volt, mikor megtudtam az árakat. Emellett magas szintû képzést kaptunk és szerintem sokat tanultunk ilyen rövid idõ alatt- ezek mindenképp a tanárnõ érdemei... ; ; további vélemények>> ; ; SZUPER VOLT A tanfolyam! Eddig ez volt a legjobb minden nyelvtanfolyam közül. A könyv is jó. A tanár nagyon jó, egyszerûen szuper, mintha tanárnak született volna... ; ; további vélemények>> ; ; Nagyon jól éreztem magam a tanfolyam ideje alatt. A csoportunk nagyon jól összeállt, jó hangulat uralkodott végig. A tudásom, szerintem, sokat javult. Bátrabban írok meg egy angol levelet a munkahelyemen, a fordításokat pedig egybõl tudom... ; ; további vélemények>> ; ; Az óráknak nagyon jó felépítései voltak: sok párbeszéd, érthetõ magyarázatok minden eggyes anyagról. Mindenki beszélt. Bátorítás volt mindig, ha valami nem ment túl jól. Az egész kurzus nagyon jól telt..... ; ; további vélemények>> ; ; Az oktatás minõségével nagyon elégedett vagyok.
A tanárnõ felkészült és segítõkész. A rendszeres számonkérés motivált a tanulásban. Az órákat az oldott, derûs hangulat jellemezte. Köszönöm, hogy itt lehettem!!!! ; ; további vélemények>> ; ; Ez volt a világ legjobb tanfolyama! Munka utáni felüdülés volt és nagyon megszerettem az angolt. Volt már sok tanárnõm, de ennyire jó még sose. Jövök tovább és nyelvvizsgára is megpróbálok menni! ; ; további vélemények>> ; ; Az iskola egybõl szimpatikus volt, mikor megtudtam az árakat. Emellett magas szintû képzést kaptunk és szerintem sokat tanultunk ilyen rövid idõ alatt ezek mindenképp a tanárnõ érdemei. ; ; további vélemények>> ; ; Nagyon tetszett, hogy minden órán minden tanulónak beszélnie kellett. Számomra fontos volt a beszéd, a beszélni tanulás. Tetszett, hogy életszerû párbeszédet kellett rögtönözni..... ; ; további vélemények>> ; ;

Profi Profil Nyelviskola: ; Elérhetõségek: Szeged, 6721 Szent Miklós u. 9/b Tel.: 62/420-662 Email: [email protected]

Az oldalt készítette a Grafit'z Design. www.weblap-grafika.co.cc © Minden jog fenttartva! Linkpartnerek: konyhagepuzlet.hu - markagepuzlet.hu - max konyha szeged - felszabadulasvt.hu - led égõ, led dekor, led lámpa - matrac-webáruház.co.hu

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika