Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
1065 Budapest Bajcsy-Zsilinszky E. Út 55.

Naturport Egészség Központ térkép

Naturport Egészség Központ


Telefon: 1/238-0909

  

Weboldal (naturport.eu)
candida, szűrés, insumed, fogyókúra, orvosi, felügyelettel, biorezonanciás, állapotfelmérés, méregtelenítés, lugos, ph, beállítás, foglalkozás egészségügyi, szakorvos, tanácsadó, orvos


Szolgáltatás kategóriái

orvos  méregtelenítés  szűrés  orvosi  állapotfelmérés  beállítás  fogyókúra  szakorvos  foglalkozás egészségügyi  candida  insumed  felügyelettel  biorezonanciás  lugos  ph  tanácsadó  

Hasonló szolgáltatások

naturport.eu - Aktuális hírek

Engedd, hogy Dr. Leitem Ágnes neked is segítsen hasznos táplálkozási tanácsaival, amellyel már 12. 740 kilótól szabadította meg túlsúlyos ügyfeleit. Iratkozz fel a hírlevélre most!
Elérhetőségeink:
Munkanapokon 8-16 óráig érdeklődhet szolgáltatásainkról: Telefon: (1) 238 0909 Fax: (1) 238 0910 E-mail: [email protected] Levelére 24 órán belül válaszolunk!
Cím: 1061 Budapest,
Bajcsy-Zsilinszky út 55. I./1.
(11, kulcs jel megnyomásával)
Betegfelvétel: Időpont egyeztetés telefonos megbeszélés alapján

Légy kiegyensúlyozott és fiatalos profi masszázs segítségével!2012. április 21., Szombat 09:24 – Szolgáltatásaink

Vajon mi a titkuk az örökké kiegyensúlyozott, friss és boldog embereknek?
Az érintés mindenki számára rendkívül fontos és elengedhetetlen a harmonikus élethez.

2012. április 14., Szombat 14:07 – Szolgáltatásaink

Testünk minden egyes sejtje piciny elektromágneses egység, amely külső és belső energia hatására elektromos pulzusokkal reagál és így kommunikál. A hormonális és idegi irányítás mellett van tehát egy elektromágneses bio kommunikációs irányítórendszerünk is, amely a sejtek biokémiai folyamatainak összehangolásáért felelős. Ennek mérhető tevékenységéből következtethetünk a szervezetben végbemenő folyamatok állapotára, az úgynevezett Voll-féle végpont diagnosztikával, amely a szervezet elektromágneses erőtereinek mérésén, és e rezgések újrahangolásán keresztül fejti ki gyógyító hatását. A folyamat során a kóros, diszharmonikus frekvenciákat, rezgéseket méri.

2012. április 7., Szombat 13:56 – Szolgáltatásaink

Rossz közérzet, túlsúly, fejfájás, állandó fáradtság, levertség...
Neked is ismerősek ezek a kifejezések?
Rengetegen küzdünk ezekkel vagy ezekhez hasonló problémákkal.
Manapság sajnos nagyon kevesek mondhatják el magukról, hogy egészségük és közérzetük egyaránt tökéletes.

2012. március 31., Szombat 13:51 – Szolgáltatásaink

Fogyókúra tippek az ELTE szakemberének tollából
Időnként Ön is kétségbeesetten olvassa a háziasszonyok „jól bevált” fogyókúra tippjeit?
Az interneten gyakran elkeserítően káros fogyókúra tippeket olvashatunk, hiszen ma már mindenki indíthat egy blogot, és megírhatja a személyes tapasztalatait. A „varázslatos módszernek” beállított fogyókúra ötleteket olvasva orvosként időnként magam is elborzadok. Mivel hiszek abban, hogy az embereket nem lehet néhány fotoshoppal összeollózott képpel manipulálni, ezért bízom benne, hogy mindenki józan paraszti ésszel el tudja dönteni, hogy kit tartson hiteles személynek a témában.

2012. március 17., Szombat 12:57 – Blog

A hangfelvétel letöltéséhez kattints a jobb egérgombbal az alábbi linkre, és válaszd a "mentés másként" lehetőséget! (Böngésződtől függően a menüpont szövege némileg eltérő lehet.)

Fogyókúrázás magvakkal (RTL Klub 2009.02.24.)2012. március 10., Szombat 12:51 – Blog

DUNA TV
Család-barát, F2 diéta
2011.11.15.

2012. március 3., Szombat 12:46 – Blog

A paleolit táplálkozás alapjait az ételallergiák és intoleranciák halmozott jelentkezése és az általuk jelentkező civilizációs betegségek sokasága adta meg. Hosszú ideig az erre irányuló kutatások eredményei a fiókok mélyére kerültek, mert milyen „nevetséges” azt állítani, hogy a túlsúlyt és az általa okozott 2-es típusú cukorbetegséget a gabonafélék és tejtermékek túlzott fogyasztása idézi elő. Ezért az élelmiszeripar adalékanyag-, ízfokozó-, állagjavító-, aroma- és színjavító felhasználása gátlástalan méreteket öltött, amely újabb, főleg bőrgyógyászati és asztmatikus betegségek kialakulását generálta.

2012. február 25., Szombat 12:40 – Blog

A candida gomba (candida albicans) minden emberi szervezetben megtalálható élesztőgomba. Semmilyen kellemetlenséget nem okoz, amíg más baktériumok ellenőrzésük alatt tartják. ;De ha az egyensúly felborul, és a candida gomba túlzott mértékben elszaporodik a szervezetünkben, sok problémát és kellemetlenséget okozhat.

Mit jelent valójában az egészséges táplálkozás?2012. február 18., Szombat 12:33 – Blog

Az egészséges táplálkozás fogalmának evolúciója
Az egészséges táplálkozás evolúciós folyamatát végignézve, megállapíthatjuk, hogy minden
társadalmat foglalkoztatott ez a kérdés, annak megfelelően, hogy milyen volt az áruellátás, milyen új élelmiszerek kerültek a köztudatba.
A mértékletes táplálkozás azt jelenti, hogy mindent lehet enni, de csak mértékkel. Ennek alapját
a háború utáni normalizálódó, de még szűkös élelmiszerellátás alakította ki.
Az egészséges táplálkozás újabb vívmánya lett később a zsírmentes táplálkozás. Állati eredetű zsírok helyett az étolaj és a margarin felhasználását javasolták, és a hidegen sajtolt étolajat felruházták olyan pozitív tulajdonságokkal, amelyek megvédenek a koleszterin káros hatásaitól. Mi több, a margarint egyenesen szívvédő hatásúnak kiáltották ki!

2012. február 11., Szombat 09:13 – Természetgyógyászat

Arcodra van írva…
Az ásványi anyagok az anyagcsere szinte minden fázisában fontos szerepet töltenek be. Egy-egy ásványi anyag több funkciót is ellát a szervezetben. Hogy melyik ásványi anyagra milyen mennyiségben van szüksége a szervezetnek, azt az életkor, nem, egészségi állapot, és a fizikai aktivitás is befolyásolja. Ha kevesebb ásványi anyag kerül a szervezetbe, vagy zavart szenved felszívódása, beépülése, az különböző betegségek kialakulásához vezet. Ezen kényes egyensúly kialakításában lehetnek segítségünkre a Schüssler-sók , melyek építésvezetőhöz hasonlóan irányt mutatnak szervezetünknek, hogy mit kell tenni az egyensúlyi állapot kialakításához, és megtartásához.

2012. február 4., Szombat 09:07 – Természetgyógyászat

Azt, hogy az érintésnek jótékony hatása van, már mindenki megtapasztalhatta élete során. De hogy az érintés gyógyításra is alkalmas, ezt bizonyítja a craniosacralis terápia.

2012. január 28., Szombat 08:57 – Természetgyógyászat

A masszázs egyike a természet legnagyszerűbb, mégis legegyszerűbb és legélvezetesebb alternatív gyógymódjainak.

2012. január 21., Szombat 15:32 – Természetgyógyászat

Az aromaterápia a fitoterápia részét képezi, hiszen az illóolajok a gyógynövények hatóanyagai, de mára már ez a terület önálló tudománnyá nőtte ki magát.

Iratkozz fel a blogértesítőre, hogy mindig elsők között értesülhess a táplálkozási szokásaidat elősegítő kutatásokról és az átütő erejű megoldásokról! Iratkozz fel most!
Feliratkozom

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika