Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika 
9024 Győr 9028 Győr, József Attila U. 171.

06-20 9421-974

Beat Bulls Zenekar

A Beat Bulls együttes stílusa a \"Beat \'n\' Roll\", mely elnevezést azért találtuk ki, hogy egy szóba foglaljuk azt az irányzatot, amelyet képviselünk.
Műsorunkat az \'50-es és a \'60-as évek legszínvonalasabb dalaiból válogattuk, melyeket úgy adunk elő, hogy ötvözzük a korai Rock \'n\' Roll előadók és a későbbi Beat zenekarok stílusát.
Így jött létre az általunk megfogalmazott \"Beat \'n\' Roll\" hangzás.
Repertoárunkat többek között Little Richard, Chuck Berry, Bill H


Beat Bulls Zenekar adatlap     Beat Bulls Zenekar weboldal (beatbulls.hu)
9022 Győr Kenyér Köz 4.

0036 96 618 000

Promenád Hotel Győr

Szállodánk Győr belvárosában a Széchenyi tér és a Dunakapu tér között található. 11 tematikus design szobánk az egyéni vendégszegmensek számára kínál minden igényt kielégítő pihenést.


Promenád Hotel Győr adatlap     Promenád Hotel Győr weboldal (promenadhotelgyor.hu)
A legjobb i szolgáltatók kínálata, akciók, engedmények.

Szolgaltatasok.com

A legjobb i szolgáltatások!9022 Győr Kenyér Köz 4.

96/618-000

Barokk Hotel Promenád Győr

Belvárosi szálloda Győrben 11 modern szobával, a Jedlik. Á. U. 9. szám alatt.


Barokk Hotel Promenád Győr adatlap     Barokk Hotel Promenád Győr weboldal (gyorhotel.hu)
9012 Győr Aba Sámuel U.29.

06204469857

Digitalsys 2006 Bt.

Toshiba, KonicaMinolta, Kyocera, HP, Utax Fénymásológépek, nyomtatók szervizelése, javítása, üzemeltetése, bérbeadása, értékesítése
digitalsysbt.hu


Digitalsys 2006 Bt. adatlap     Digitalsys 2006 Bt. weboldal (digitalsysbt.hu)
9027 Győr Tátika U. 1. 1/24

+36 30 737 5600

Narbo Consulting Kft.

A Narbo Consulting Üzletviteli Tanácsadó Kft. azzal a céllal jött létre, hogy komplex üzletviteli szolgáltatást nyújtson mikro-, kis,- és középvállalkozások számára. Cégfilozófiánk, hogy minőségi szolgáltatásokkal segítsük vállalkozása fejlődését.


Narbo Consulting Kft. adatlap     Narbo Consulting Kft. weboldal (narbo.hu)
9012 Győr, Győzelem Út 36.

(96) 519-213

Nyúl És Vidéke Takarékszövetkezet

A Nyúl és Vidéke Takarékszövetkezet megnyitotta új kirendeltségét Győrben az Arrabona áruházban. Kedvezményes betéti és hitelkonstrukciókkal várjuk kedves ügyfeleinket Ménfőcsanakon is!


Nyúl És Vidéke Takarékszövetkezet adatlap     Nyúl És Vidéke Takarékszövetkezet weboldal (nyulitksz.hu)
9023 Győr Corvin U. 9.

(96) 52 65 86

Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt.

Közvetlen környezetünkkel, elsősorban a területünkön érdekelt önkormányzatokkal, oktatási intézményekkel, igyekszünk tudatosítani, hogy a Kisalföldi Erdőgazdaság Részvénytársaság jó gazdája az elődöktől kapott erdőknek és biztos letéteményese a jövő természeti értékeinek.


Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. adatlap     Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. weboldal (kaeg.hu)
9027 Győr, Budai Utca 4-6

96) 547 770

Hotel Famulus

A szálloda a Győr történelmi belvárosnál épülő új városrészben, az Árkád Bevásárlóközpont közvetlen szomszédságában kapott helyet. A hotelben 118 férőhely áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda minden szobája TV-vel, telefonnal, vezetékes internet-csatlakozással, minibárral, hajszárítóval felszerelt. A pódium Étterem kínálatában a helyi és nemzetközi specialitások egyaránt megtalálhatóak. A szálloda az egyik legkorszerűbb technikai hátérrel rendelkező konferenc


Hotel Famulus adatlap     Hotel Famulus weboldal (hotelfamulus.hu)
9028 Győr Régi Veszprémi U. 10.

Repülőjegyutazás.hu

RepülőjegyUtazás.hu - Repülőjegy foglalás, fapados repülőjegyek és légitársaságok, last minute, akciós utazási ajánlatok, külföldi és belföldi utazás, olcsó szállás, utazási tippek és tanácsok, egyedi élménybeszámolók.


Repülőjegyutazás.hu adatlap     Repülőjegyutazás.hu weboldal (WWW.REPULOJEGYUTAZAS.HU)
Győr, Hédervári U. 10. Budaörs, Ébner György Köz 4.

Mirim Building Kft

Amikor meg kell határozni saját szerepem vállalkozásunkban, mint organikus építész mutatkozom be. Organikus építészként meggyőződéssel vallom, hogy egy tervező-mérnök több kell hogy legyen, egy képzett szakembernél, aki csakis és kizárólag szakmája írott és íratlan szabályait veszi figyelembe munkája során.

Hiszem, hogy az építész feladata, hogy olyan közösségi és egyéni lakótereket alkosson, amely túl a szükségszerű funkcionalitáson visszavezeti a használ


Mirim Building Kft adatlap     Mirim Building Kft weboldal (mirim.hu)
9023 Győr Földes G. Utca 29/B. Iv.15.

+36 70 3656 335

Carveron Hungary Kft.

finn power, haeger, fém, fémlemez, fém megmunkálás, fémmegmunkálás, lemez, lemezmegmunkálás, lemez feldolgozás, szerszám gép, forgótár, punch, punching, laser, lasercut, stanz, stanc, stancolás, lyukasztás, lemezlyukasztás, nibbling, nibbelés, lézer, lézervágó, lézer vágás, lézervágás, élhajlító, élhajlítás, perforálás, hajlítás, lemezhajlítás, lemezhajlító, lemez daraboló, lemez darabolás, lemezolló


Carveron Hungary Kft. adatlap     Carveron Hungary Kft. weboldal (carveron.hu)
9021 Győr Arany János U. 15.

(96) 51 86 35

Euro-Profil Győr Kft.

fénymásolással, nyomtatással (fekete-fehér, színes és fotó) névjegykártya készítéssel iratkötéssel is foglalkozunk


Euro-Profil Győr Kft. adatlap     Euro-Profil Győr Kft. weboldal (epgyor.hu)
9026 Győr Bácsai Út 44.

(+36)96/332-336

Hotel*** Senator

Bécs és Budapes között félúton Győrben, a közel 150 ezer fős nagyvárosban, várja Önt a Hotel***Senator. Ha Ön igényes és elvárja az európai szintű kiszolgálást, nem fog csalódni, ha ezt a hotelt választja.


Hotel*** Senator adatlap     Hotel*** Senator weboldal (hotelsenator.hupont.hu)
9027 Győr, Ipar U. 39. Fsz 1.

Telefon/Fax: +36-96/419-683 +36-30/9471-406

Inno-Ráb Kft

Cégünk több mint 17 éves könyvelőirodai múlttal és szakmai tapasztalattal áll, a társaságok, vállalkozások, non-profit szervezetek részére, minden részletre kiterjedő komplex szolgáltatással.
(könyvelés, teljes könyvviteli szolgáltatás, tanácsadás, bérelszámolás, stb..).

Minden gazdálkodó, így az Ön vállalkozása számára is fontos, hogy a számviteli rendszerét, könyvelési nyilvántartását megfelelően vezessék. Csak ennek tükrében számíthat arra,


Inno-Ráb Kft adatlap     Inno-Ráb Kft weboldal (innorab.hu)
9021 Győr Schweidel U. 19.

(06 96) 550 680

Start Utazási Iroda, Győr

Telefon: (06 20) 884 94 50.


Start Utazási Iroda, Győr adatlap     Start Utazási Iroda, Győr weboldal (startutazas.hu)
9022 Győr Árpád U. 51/B.

96-525-017

Kisalföld Volántourist Zrt. - Győr

Telefon: 96 317-133, 317-313. A szinte egész Európát bemutató kínálatunkat több új és megfizethető árú, rövidebb úttal is bővítettük, így az érdeklődők és több évtizede visszatérő vendégeink is találhatnak kedvükre valót.


Kisalföld Volántourist Zrt. - Győr adatlap     Kisalföld Volántourist Zrt. - Győr weboldal (kvrt.hu)
Győr, Csipkegyári Út 11

96/311-268

Quattro Mobili Kft.

A Quattro Mobili Bútoráruház hálózat a közép-és felsőkategóriájú ülőbútorok legnagyobb hazai forgalmazója. Az 1999 óta működő vállalkozás kezdetben három üzlettel indult, mára országosan 11 áruházával vezető helyet foglal el a prémiumkategóriájú nappali, étkező- és korpuszbútorok piacán.

Áruházaink kínálatát ügyfeleink igényeihez alakítjuk ki, így a modern, a klasszikus, az egzotikus és a minimál stílusok egyaránt megtalálhatók üzleteinkben. Kín


Quattro Mobili Kft. adatlap     Quattro Mobili Kft. weboldal (quattromobili.hu)
Győr, Kisfaludy U. 18. I. Em.

96/313-898 Mobil: 20/323-8012

Emzsé Beauty-Salon

Az arc és testápolás teljeskörű szolgálatában 30 éves tapasztalattal várjuk vendégeinket Győr belvárosában 130 m2-en. Látogasson el hozzánk a szépségterápiák világába és ismerkedjen meg a legújabb, leghatékonyabb kozmetikai eljárásokkal melyeket többnyire a világhírű párizsi (oktató) szépségintézetekben sajátítottunk el.

Fontosnak tartjuk hogy élen járjunk az alkalmazott technológiák terén így önöknek a legjobb minőséget biztosítva. Nemzetközi sikert �


Emzsé Beauty-Salon adatlap     Emzsé Beauty-Salon weboldal (emzse-kozmetika.hu)
9022 Győr Teleki László U. 16.

(96) 824-520

T&Amp;S Számítástechnikai Szaküzlet És Szerviz

Cégünk 1997 óta van jelen a piacon. Célunk, hogy jelenlegi és leendő vevőinket minél magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni. Vállaljuk számítógépek és minden egyéb informatikai hardver szervizelését. Lassú a számítógép vagy lefagy? Vírus- és spyware-irtás, számítógépbővítés rövid határidővel. Nyomtatási kellékanyagot keres? Utángyártott tonerek és tintapatronok az eredeti kellékanyag árának 20-40%-áért, minőségi garanciával. Minden egyéb számítástechnikai alkat


T&Amp;S Számítástechnikai Szaküzlet És Szerviz adatlap     T&Amp;S Számítástechnikai Szaküzlet És Szerviz weboldal (tands.hu)
9011 Győr, Királyszék Utca 33

(20) 511 5949

Geri Ablak

Szlogenünk: Korrekt ár, kiváló minőség, megbízható kapcsolat.
Nem véletlenül választottuk ezt a szlogent. Becsületes és leinformálható győri vállalkozás vagyunk, akik nyílászárók és kiegészítőik értékesítésével, javításával és karbantartásával foglalkoznak.
Nálunk fa, műanyag és alumínium nyílászárók forgalmazásán keresztül, a redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, fix-és mobil szúnyoghálók széles választékán át találhatja meg igényének é


Geri Ablak adatlap     Geri Ablak weboldal (gyoriablak.hu)
Népszerű városok