Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
6000 Kecskemét , Tatár Sor 1/A Térkép

Shopform Kft. térkép

Shopform Kft.


Telefon: 76/505-405

  

Weboldal (shopform.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
A Shopform Kft. 2000-ben alakult, székhelyünk Kecskeméten van, közel 20 fővel és 30-40 beszállítóval dolgozunk. Pékségek, cukrászdák, ABC-k, húsboltok, szállodák, éttermek szá-mára gyártunk bútorokat, és végzünk belsőépítészeti munkákat. Célunk az, hogy kielégítsük azokat az egyre nagyobb mértékben jelentkező igényeket, amelyek főként a rendszerváltást követően jelentkeztek a magas színvonalú felszereléssel, üzletberendezéssel működő üzletek, szakboltok iránt.

Cégünk komplett szolgáltatást nyújt az üzletek arculattervezésétől a beépítésig, legyártva és házhoz szállítva az ehhez szükséges termékeket. Munkánkat sokéves gyártási tapasztalattal végezzük, ma már évente 70-100 üzletet adunk át az ország egész területén és külföldön is.


Szolgáltatás kategóriái

Faipar  

Hasonló szolgáltatások

Shopform - A komplett üzletberendezés!

Cím:
H-6000 Kecskemét, Tatársor 1/a.
Telefon: +36 (76) 505 405
Telefon (RO): +40 747 586 656
Telefax: +36 (76) 505 406
E-mail: [email protected]

A Shopform Kft. 2000-ben alakult, székhelyünk Kecskeméten van, közel 20 fővel és 30-40 beszállítóvaldolgozunk. Pékségek, cukrászdák, ABC-k, húsboltok, szállodák, éttermek szá-mára gyártunk bútorokat,és végzünk belsőépítészeti munkákat. Célunk az, hogy kielégítsük azokat az egyre nagyobb mértékbenjelentkező igényeket, amelyek főként a rendszerváltást követően jelentkeztek a magas színvonalúfelszereléssel, üzletberendezéssel működő üzletek, szakboltok iránt.
Cégünk komplett szolgáltatást nyújt az üzletek arculattervezésétől a beépítésig, legyártva ésházhoz szállítva az ehhez szükséges termékeket. Munkánkat sokéves gyártási tapasztalattalvégezzük, ma már évente 70-100 üzletet adunk át az ország egész területén és külföldön is.
Mit tud nyújtani a

Tervezés: Számítógépes alaprajztervezéssel és látványtervezéssel segítjük partnereinket abban, hogy a legoptimálisabb üzlettér-kialakításokat hozzák létre az adott helyszínhezigazodva. A vásárlói igényeket figyelembe véve igyekszünk megtalálni megrendelőink számára a legjobbár/érték arányt. Segítséget nyújtunk abban is, hogy boltjaik megfeleljenek a szakhatósági elvárásoknak,és a helyszíni épületgépészet illeszkedjék az általunk szállított berendezésekhez.

Gyártás: Termékeink jó minőségét a saját gyártóüzem és összeszerelés garantálja.Az üzletberendezések egyedi méretben készülnek a helyszíni méretekhez igazodva. Bútoraink kellemeslátványát az anyagok és színek széles skálája biztosítja. Pultkonstrukcióinkban jelen vannak alegnagyobb európai gyártók alumínium felépítményei és vitrinrendszerei.

Kivitelezés: Termékeinket a helyszínre szállítjuk és beépítjük. A sajátgyártású pult és hátfal-rendszereinkkel együtt a különböző rozsdamentes termékek egyedi gyártásaés a kiegészítő gépek – berendezések lehetővé teszik az optimális és komplett üzletkialakítást. A beszerelést követően megbízható szervizszolgáltatást nyújtunk.

Copyright © Shopform Kft., 2000 – 2008. | Minden jog fenntartva.

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika