Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
6000 Kecskemét , Deák Ferenc Tér 5. 8/13.

Agrogeo Agrárfejlesztő, Földtani, Fővállalkozó Kft. térkép

Agrogeo Agrárfejlesztő, Földtani, Fővállalkozó Kft.


Telefon: 76/481-502

  

Weboldal (agrogeo.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Szolgáltatások

szaktanácsadás
környezetvédelmi tanácsadás
talajjavítás
kutatás
környezetvédelem


Szolgáltatás kategóriái

Környezetvédelem  

Hasonló szolgáltatások

Kedves Látogató!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy címunk az alábbiak szerint változott:
6000 Kecskemét, Wesselényi u. 1/A.
E-mail: [email protected]

Tisztelt Látogató!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy ; 2011. június 1-re az Agrogeo Kft, az AGK Klaszter és a Kecskeméti Főiskola Kertészeti Főiskolai Kar szakmai napot szervez, melynek legfontosabb célja a biohulladék kezelés korszerűsítését szolgáló új eljárások és technológiák bemutatása. A szakmai fórum elsőrendűen segíti a környezetvédelmi kutatás-fejlesztésben és innovációban érdekelt vállalkozások, oktatási intézmények, önkormányzatok széleskörű együttműködését.
;

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az állattartó telepek korszerűsítésére irányuló technlógiafejlesztési tájékoztatónk mindenki számára elérhető a mai naptól. ;

Az Agrogeo Kft. által kidolgozott teljes környezetvédelmi technológiai csomag ezen a linken érhető el .
;

Kedves Látogató!
A mai naptól honlapunkon elérhető a "BIOKOM4" projekt teljes bemutató anyaga!
;

Az Agrogeo Kft. ezúton tájékoztatja Önöket, hogy részt vesz a 2010. szeptember 9-10 között megrendezésre kerülő „2. Európai Tudományos Konferencia a szennyvíziszap gazdálkodásról” szóló nemzetközi tudományos konferencián! A kongresszus célja, hogy lehetőséget biztosítson a találkozásra Európa egyetemeiről, kutatóintézeteiből, laboratóriumaiból és vállalkozásaiból érkező kutatóknak és mérnököknek, akik a szennyvíziszap gazdálkodás problémáinak megoldásával foglalkoznak.
Cégünk a BIOKOMP4 Konzorciummal együttesen képviselteti magát ezen őszi találkozón!
;

A mai napon cégünk Szerbiából fogadott egy szakmai delegációt, mellyel nemrégiben konzultáltunk egy határon átívelő, agrár környezetvédelmi- és környezettechnológiai együttműködés lehetőségéről."

Az Európai Unióban 120 000 000 ; - 130 000 000 tonna biohulladék képződik évente.
Célunk a költségesen előállított műtrágyák környezetbarát biotrágyákkal történő ; kiváltása, amely a fenntartható mezőgazdaság alapjaként szolgál.
A biohulladékok irányított átalakításával: komposztálásával, aerob stabilizációjával nyert végtermékek eredményesen hasznosíthatók az alábbi területeken:
mezőgazdaságban: talajjavító anyag, talajtrágya, termesztő közeg, komposzt alapú biofilter – szennyezett levegő tisztítása, szerves mikroszennyező anyagok lebontásában, in situ és ex situ talajmentesítésében.

Általános elvek és célok
Az AGK Megújuló Energetikai, Biotechnológiai és Környezettechnológiai Klaszter (a továbbiakban: Klaszter) olyan természetes és jogi személyek valamint gazdasági társaságok és non-profit intézmények alulról építkező, önszerveződő hálózata, akik profit-orientált vagy non-profit alapon a megújuló energiával, a hulladékkezelési és hulladékhasznosítási technológiákkal, az agrár- és ipari-környezetgazdálkodás technológia fejlesztésével, forgalmazásával, és általánosságban is a környezettudatos fenntartható fejlődéshez kapcsolódó termékekkel és szolgáltatásokkal foglalkoznak vagy ahhoz köthető tevékenységet végeznek. A Klaszter egyenrangú klasztertagok együttműködő és egymásban bízó tömörülése.

A Baross Gábor projekt bemutatása A Baross Gábor projekt eredményei Letöltehető dokumentumok:
AGTRAN 8. részfeladat jelentés AGTRAN 9. részfeladat jelentés Szakmai beszámoló. GREEN VENTURES 2009 Projekt események ;- I. ; Projekt események - II. TechPak - I. TechPak -II.

Agrogeo Kft
6000 Kecskemét, Wesselényi u. 1/A.
Tel./Fax: 76-481-502
E-mail: [email protected]
;

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika