Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
6000 Kecskemét , Boróka U. 61.

Fg-Tech Kft. térkép

Fg-Tech Kft.


Telefon: 76/509-656 20/474-2088

  

Weboldal (fgtech.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
a földmunkagépe- vagy útépítőgépe meghibásodik, vagy kopóalkatrészre van szüksége, akkor nálunk jó helyen jár. Márka függetlenül, szinte az összes típusú útépítőgép és földmunkagép alkatrészeit megtalálja nálunk.

Az FG-TECH KFT 2002 óta foglalkozik finisher és földmunkagép alkatrészeinek forgalmazásával. Termékpalettánk, ügyfeleink és beszállítóink száma folyamatosan bővül. Áraink versenyképesek.

Fontosnak tartjuk a személyes kapcsolatot az ügyfeleinkkel és igyekszünk igényeiket gyorsan és minőségi termékekkel kielégíteni. A kereskedelem mellett szakmai tanácsadással is foglalkozunk. Földmunkagép és finisher alkatérszeink kiváló minősége és hosszú élettartama országszerte ismert.


Szolgáltatás kategóriái

Kereskedelem  

Hasonló szolgáltatások

CAT Komatsu, Fiat, Kobelco, JCB, Case Poclain stb.

Ha földmunkagépe - vagy útépítőgépe meghibásodik, vagy kopóalkatrészre van szüksége, akkor nálunk jó helyen jár. Márka függetlenül, szinte az összes típusú útépítőgép és földmunkagép alkatrészeit megtalálja nálunk.
Az FG-TECH KFT 2002 óta foglalkozik finisher és földmunkagép alkatrészeinek forgalmazásával. Termékpalettánk, ügyfeleink és beszállítóink száma folyamatosan bővül. Áraink versenyképesek .
Fontosnak tartjuk a személyes kapcsolatot az ügyfeleinkkel és igyekszünk igényeiket gyorsan és minőségi termékekkel kielégíteni. A kereskedelem mellett szakmai tanácsadással is foglalkozunk. Földmunkagép és finisher alkatérszeink kiváló minősége és hosszú élettartama országszerte ismert.
A legnagyobb és legismertebb cégek, mint pl. Strabag, BMTI, Colas Hungária, de ugyanígy a közepes és kisebb vállalkozások is bizalommal vásárolnak az FG-TECH KFT-nél.
Munkatársaink és Cégünk megbízhatósága, valamint a kiváló ár-érték arány miatt vásárlóink hosszú távú ügyfeleink maradnak és szívesen keresnek fel minket és vásárolnak tőlünk finisher és földmunkagép alkatrész igény esetén. A kopóalkatrész kereskedelemmel párhuzamosan kedvezményesen kínálunk új és használt munkagépeket is.
Felsorolásszerűen néhány általunk forgalmazott gép és alkatrész:
Finisher és marógép : új és használt finisher valamint marógép, szintező rendszer, döngölő, behordó lánc, hardox lemez, oldallemez, fűtőbetét, vibrátor, nyomóléc, finisher padjavító készlet, csapágyak, tömítések, csigalevél, csigatengely, ; járólánc, futógörgő, vezetőkerék, gumipapucs, marótüske, marókés, tüsketartó, maródob, motorjavító készletek és minden egyéb finisher és marógép kopóalkatrész
Földmunkagép : Új és használt munkagép, acéllánc és gumilánc, Berco alkatrészek: járólánc, futógörgő, támasztógörgő, vezetőkerék papucsok, kanál, köröm, vágóél, hótoló lap, adapter, marótüske, gumiabroncs, szintező rendszer, munkagép motor, motoralkatrész, kompresszor, bontókalapács, maró adapter, stb.
Alkatrészeket tudunk biztosítani a következő márkákhoz:
Finisher típusok:
Vögele ABG Ingersoll Rand Volvo Demag Dynapac CAT Bitelli Marini Antec Földmunkagép típusok:
CATERPILLAR KOMATSU JCB LIEBHERR HITACHI KOBELCO FIAT FIAT-HITACHI BAUER VOLVO KUBOTA HYUNDAI SAMSUNG TEREX ATLAS COPCO NEW HOLLAND HANOMAG CLAAS CNH - CASE NEW HOLLAND O&K - ORENSTEIN & KOPPEL AG INGERSOLL RAND ;ABG BOBCAT JOHN DEERE KLEEMANN & REINER MANITOWOC METSO RWE RHEINBRAUN THYSSEN SOILMEC Kérem, ;kattintson ide és keressen ;minket elérhetőségeinken!

2007 © FG-Tech Kereskedelmi és Mérnöki Tanácsadó Kft.

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika