Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
6000 Kecskemét, Szélmalom U. 40

H&Amp;H Konyhastudio Bt. térkép

H&Amp;H Konyhastudio Bt.


Telefon: 06 70 521 0008

  

Weboldal (konyhahaz.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Mi a közös a konyhabútor, a fűrdőszoba bútor és a gardrób kiválasztásában? Az, hogy mindhárom olyan bútor, ami beépítésre kerül, és azt hosszú éveken át fogjuk használni, nézni és meghatározzák a mindennapjainkat. Ne kapkodja el a választást, és ne ruházzon be elhamarkodottan!

Konyhabútor, Fürdőszoba bútor, Gardrób szekrény
E három termékben megtalálható a múlt, jelen, és a jövő stílusa egyaránt. A régmúlt tradíciója, tapasztalata, egyedisége.. ami még mindig a mai klasszikus, romantikus polgári stílusú konyhabútor fő mozgatórugója. A mai irányzat méltó képviselője a modern konyhabútor család Young, City tagja, ugyanakkor a klasszikus Tradícional konyha örök jelenléte mindig is megmarad.

Bármilyen stílusú konyhabútor család hangulata tovább vihető a fürdőszoba bútorok és a gardrób szekrények világába is, így otthonában a harmónia fog uralkodni.

Fontos tehát az Ön döntése! Fontos a mi tapasztalatunk, egymás megértése, hogy aztán együtt az ergonómia, funkcionalitás, praktikum figyelembe vételével biztonságos, jól használható kényelmes otthont teremtsünk

Hitvallásunk, hogy segítségünkkel mindenki megtalálja azt, ami számára a legmegfelelőbb. Keressen minket, nem fogy csalódni!


Szolgáltatás kategóriái

Nagykereskedelem  

Hasonló szolgáltatások

Komplett konyha: felméréstől a beszerelésig az ország egész területén!

6000 Kecskemét, Szélmalom u. 40.

Mi a közös a konyhabútor, a fűrdőszoba bútor és a gardrób kiválasztásában? Az, hogy mindhárom olyan bútor, ami beépítésre kerül, és azt

hosszú éveken át fogjuk használni, nézni és meghatározzák a mindennapjainkat . Ne kapkodja el a választást, és ne ruházzon be elhamarkodottan!

Konyhabútor, Fürdőszoba bútor, Gardrób szekrény
E három termékben megtalálható a múlt, jelen, és a jövő stílusa egyaránt. A régmúlt tradíciója, tapasztalata, egyedisége.. ami még mindig a mai klasszikus, romantikus polgári stílusú konyhabútor fő mozgatórugója. A mai irányzat méltó képviselője a

klasszikus Tradícional konyha örök jelenléte mindig is megmarad.
Bármilyen stílusú konyhabútor család hangulata tovább vihető a fürdőszoba bútorok és a gardrób szekrények világába is, így otthonában a harmónia fog uralkodni.

Fontos tehát az Ön döntése! Fontos a mi tapasztalatunk , egymás megértése, hogy aztán együtt az ergonómia, funkcionalitás, praktikum figyelembe vételével biztonságos, jól használható kényelmes otthont teremtsünk

Konyhai gépek

Vezető konyhagép gyártók széles választéka
h2>A konyhabútor kiválasztása hosszú időre meghatározza otthonunk hangulatát. A konyha az ember legfontosabb élettere. Életünk során rengeteg élmény és benyomás ér bennünket, ami a konyhához kapcsolódik:
Család - Szerelem - Barátok. Érzés - Érzelem - Tudás - Tapasztalat - Hódítás - Kíváncsiság - Kísérletezési kedv.
Konyhabútor frontjának kiválasztásánál nagyon fontos a stílus megválasztása, ami majd jelentősen befolyásolja otthona hangulatát. Bútoraink közül könnyű a választás akkor is, ha a romantikus, klasszikus stílust kedveli, de akkor is, ha a modern, tiszta vonalvezetést, a különleges Hi-Tech megoldású konyhabútor hűvös, mégis csodálatos eleganciáját választja szívesebben. Minden elkészült konyhabút különleges egyediséget varázsol otthonába, külön-külön egyedi eleganciát képviselnek.

FŰRDŐSZOBA BÚTOR

Minden reggel a fürdőszobában kezdődik és egyáltalán nem mindegy, milyen hangulattal indul a nap. Egy tökéletesen berendezett, esztétikus fürdőszoba látványa felderíti az esetleg borúsan indult napokat. A fürdőszobában gőz, nedvesség található, ezért minden felületnek ellenállónak kell lennie. Vizes helyiség lévén lényeges a bútoroknál alkalmazott anyagok tisztíthatósága és tisztán tarthatósága. Emellett tartósnak is kell lenniük, ezért használunk bútoraink elkészítésénél elsősorban fóliás frontokat, de a fa felületek is megoldhatók, azonban ezek kezelése szakértelmet igényel.
Fix összeállítású bútoraink több méretben rendelhetőek, de természetesen egyedi elképzelések megvalósítását is lehetővé tesszük. Ne felejtsük el azonban, hogy a fürdőszoba “lelke” a mosdókagyló! Ha a mosdókagyló sikerül kiválasztani, e köré tervezhető egyedi fürdőszoba bútora!
Kis fürdők - komplett megoldások. Mindannyian szeretjük a kényelmet, ám a rendelkezésünkre álló hely néha határt szab vágyainknak. Itt is léteznek egyedi megoldások, pl. annak, aki szereti elrejteni a rendetlenséget, ajánljuk azokat a tükrös elemeinket, melyek polcokat rejtenek belsejükben. A tükrök sokszor csodát művelnek, alkalmazásuk során meg fog kettőződni a tér.
Bianka néven szereplő fürdőszoba bútorunk az egyszerűbb kategóriát képviseli, természetesen olcsóbb árfekvéssel. Fix összeállításban kapható, több választható méretben, sok színben.
>Minimal fürdőszoba bútor család a modern stílust képviseli, fix összeállításban, több színben, méretben kapható.
>Egyedi fürdőszoba bútorainkat méretre tervezzük, teljesen az Ön fürdőszobájának adottságai, lehetőségei alapján, mindenkor az Ön igényeire szabva.

GARDRÓB SZEKRÉNY

Gardrób szekrényeinket elsősorban magas minőséget képviselő tolóajtó rendszerrel készítjük, A tolóajtó működésénél fogva rengeteg előnnyel rendelkezik a hagyományos ajtókhoz képest. Az ajtó nyitáskor nem vált síkot, így praktikus megoldás szűk folyosók, előszobák beépítésénél, valamint egy tükrös ajtó még optikailag is növeli a teret. Emellett nagyon sok lehetőség adott, a szoba hangulatához illő sokfajta betét anyagból ( bútorlap, tükör, rattan, bambusz, festett üveg, edzett üveg) választhat az ajtófrontot illetően. A tolóajtós megoldás praktikus lehet a lakás bármely részébe, legyen szó nappaliról, hálószobáról, konyháról, fürdőszobáról, gardróbszobáról.
Az ajtófront mögött lehetősége nyílik arra, hogy önállóan, szokásainak megfelelően megtervezze szekrényét. Ezzel a rendszerrel mindenképpen csak jó megoldást lehet elérni!

KONYHASTÚDIÓ

6000 Kecskemét, Szélmalom u. 40. - Tel.: 06 70 521 0008
Legyen az konyhabútor, fűrdőszoba bútor vagy gardrób, nálunk jó helyen jár!

Hogyan szólíthatjuk?
>

© 2011. Promo Hungary Kft. Minden jog fenntartva - AZ OLDAL JELENLEG FEJLESZTÉS ALATT VAN, FOLYAMATOSAN BŐVÜL!

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika