Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
3530 Miskolc, Kálvin J. U. 2.

Lévay József Református Gimnázium És Diákotthon térkép

Lévay József Református Gimnázium És Diákotthon


Telefon: 46/412-961

  

Weboldal (levay.tirek.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
A Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon stratégiai fejlesztési terve kimunkálásának érdekében a Nevelőtestület 2011. augusztusától több alkalommal és különböző körben foglalkozott fejlesztési kérdésekkel.

Ennek első lépéseként az intézmény küldetésnyilatkozatának újraértelmezése és újrafogalmazása történt meg. Január 30-án véglegesítette a Nevelőtestület az intézmény küldetésnyilatkozatát, amely itt olvasható és a mellékletből letölthető.

Isten áldja meg Nevelőtestületünk áldozatos munkáját a küldetésünk teljesítésében!


Szolgáltatás kategóriái

Oktatás  

Hasonló szolgáltatások

Cím: 3530 Miskolc, Kálvin J. u. 2.

Levelezési cím: 3504 Miskolc, Pf. 58

Főoldal Bemutatkozás Gimnázium Diákotthon Tanulóknak Szülőknek Letöltések Beiskolázás 2012/2013. tanévre

TÁMOP 3.1.4. Intézményi innovációk

ÁLLÁSHÍRDETÉS KÖNYVELŐI MUNKAKÖRRE
A Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon könyvelői munkakörbe gyakorlattal rendelkező felsőfokú számviteli végzettségű munkatársat keres.
Költségvetési vagy egyházi intézménynél szerzett gyakorlat előnyt jelent.
Pályázatokat írásban a Gimnázium címére: 3530. Miskolc, Kálvin János u. 2. május 31-ig lehet benyújtani. Érdeklődni a 46/412961-17 telefonszámon lehet.
tovább

PEDAGÓGUS PÁLYÁZATOK A 2012/2013. TANÉVREPEDAGÓGUS ÁLLÁSHIRDETÉS
 
 
A Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon (H-3530 Miskolc, Kálvin J. u. 2) pályázatot hirdet középiskolai tanári munkakör betöltésére az alábbiak szerint:
 
1. Magyar-német szakos középiskolai tanári munkakör  1 fő
2. Magyar-francia szakos középiskolai tanári munkakör  1 fő
vagy
1. Magyar és bármely szakos középiskolai tanári munkakör  1 fő
2. Német-francia szakos középiskolai tanári munkakör         1 fő
3. Német és bármely szakos középiskolai tanári munkakör  (helyettesítéssel megbízott)  1 fő
Részletes információt a csatolt pályázati kiírásban találnak.
 
Várjuk a keresztyén nevelés iránt elkötelezett pedagógusok jelentkezését!
A pályázati kiírás letöltéséhez lépjen tovább!
tovább

Az intézményünkben zajlott szalagavatóról és a ballagási ünnepségről az elmúlt tanévhez hasonlóan idén is szerkesztett videóanyag kerül elkészítésre. Ebből egy rövid összefoglalót itt tekinthetnek meg . A további részeletekről a   [email protected]  -email címen érdeklődhetnek.
tovább

Kedves Szülők! A tegnapi szülői értekezleten is hallhattak azokról a táborokról, amelyet a Lévay közössége nevében jó szívvel ajánl a Vallástanári munkaközösség. A csatolmányban megtalálhatók a táborok és az oda való jelentkezési lehetőségek.
tovább

Rövid műsort adtak a Kösöntyű táncosai, és citerásai a Népkertben a Baranta Világkupán 2012.05.20-án. A szabadtéri előadás jó sikerült.
tovább

2012.03.31-én, és 04.01-én a Kötsöntyű táncosai közül páran ellátogattak a Táncháztalálkozóra. Első nap ismerkedtek a színes, mozgalmas kavalkáddal, és egy nagyon színvonalas gálaműsor tekintettek meg.
tovább

Életpálya- építés kompetencia foglalkozássorozat utolsó alkalmára került sor 2012. május 23-án délután. A tanulók akasztófajátékkal, beszélgetéssel, és mozgásos játékkal hangolódtak rá a foglalkozás témájára a célmeghatározásra. 
tovább

Tájékoztató a diákotthoni tanulók szüleinek!Tisztelettel jelezzük a szülők felé, hogy a 2012/2013. tanévre szóló diákotthoni férőhely igénylő nyilatkozatot gyermekeikkel elküldtük Önöknek. Kérjük, hogy ezen nyilatkozatot kitöltve, aláírva 2012. május 29-ig juttassák vissza a csoportvezető nevelőtanároknak. Csak a határidőre visszajuttatott, pontosan kitöltött nyilatkozatokat tudjuk figyelembe venni. Szíves együttműködésüket előre is köszönjük.                                                                               
Diákotthon nevelői
tovább

Az előző évekhez hasonlóan, ebben az évben az amerikai hét megrendezésére került sor. Idén, a földszinten és az alagsorban találhattunk plakátokat, amelyeket a 10. CD NYEK csoportja készített.
tovább

A pünkösdi ünnepet követő szerdán, azaz május 30-án délután 4 és 6 óra között a miskolci egyházi fenntartású iskolák diákjai és pedagógusai "DIÁKPÜNKÖSDÖT" tartanak, amely színes tartalmas, fiatalos "pünkösdi sokadalom". Ennek műsorához a miskolci egyházi középiskolák járulnak hozzá!
A találkozó témája a NÖVEKEDÉS!
 
 
 
ÉRDEKEL TÉGED IS? SZERETETTEL HÍVUNK ÉS VÁRUNK!
tovább

A Michigan állambeli Grand Rapidsban működő Calvin College közel 30-fős fúvószenekara európai hangversenykörútján Budapest után Miskolcon adott hangversenyt a Lévay teljes közössége számára.
A református egyetem hosszú iő óta ápol kapcsolatot a Sárospataki Református Kollégiummal, és mostani európai látogatásukon több református intézményt is meglátogat. Miskolcról Sárospatakra vezet útjuk, majd Kárpátalján, a református gimnáziumokban vendégszerepelnek.
A zenekar szolgálatára áldást kívánunk!
 
 
Tájékozódjunk bővebben az intézmény honlapján!
http://www.calvin.edu/
tovább

2012. május 23-án 16 órai kezdettel a "Lévay-tanácsteremben" ülésezett a Lévay Igazgatótanácsa. Az Igazgatótanács beszámolót hallgatott meg az intézmény tevékenyséről, a 2011/2012. tanév lezárásának előkészítéséről, valamint a 2012/2013. tanév előkészítésének egyes kérdéseiről.
Kiemelten két témával foglalkozott az Igazgatótanács ezen belül:
 
A. A 2012/2013. tanév felvételi határozatai elleni fellebbezések elbírálása

A felvételi eljárás végén közel 40 fellebbezés érkezett be. A fellebbezések IT döntésre történő előkészítése során erőteljesen felmerült még egy 9 osztály indításának szükségessége. Ezt az előterjesztést az Igazgatótanács támogatta, így a 2012/2013. tanévben 4 9. évfolyamos osztályt indít.
 
 
B. A 2012/213. tanévre hirdetett pedagógus állásokra érkezett pályázatokról tájékoztatás meghallgatása és véleményezés
A Lévay pályázatot hirdetett az alábbi munkakörökre:
1. Magyar-német szakos középiskolai tanári munkakör1 fő
2. Magyar-francia szakos középiskolai tanári munkakör1 fő
vagy
1. Magyar és bármely szakos középiskolai tanári munkakör1 fő
2. Német-francia szakos középiskolai tanári munkakör1 fő
3. Német és bármely szakos középiskolai tanári munkakör
(helyettesítéssel megbízott) 1 fő
A kiír munkakörökre közel 40 pályázat érkezett.
A benyújtott pályázatok formai értékelése, és előzetes szakmai, tartalmi értékelése után 11 pályázót személyesen hallgat meg a Pályázati Bizottság 2012. május 29-én és 30-án.
 
C. Az Igazgatótanács beszámolót hallgatott mega Lévay tervezett fejlesztéseiről, kiemelten a színházterem/közösségi terem tervezésének állásáról, két TÁMOP-os pályázat benyújtásáról, valamint a fenntartó támgatásával elvégzendő fejlesztésekről a 2012/2013. tanév előkészítéseként.
tovább

A tavalyi évhez hasonlóan a Kárpát-medencei Szeretethíd önkéntes program keretében a Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon diákjai a Herman Ottó Múzeumnak segítettek. Tavaly a Kálvin J. utcai kerítés újravakolása volt a közös tevékenység, az idén a múzeum homlokzatát is díszítő fa tornác földszinti részét festették újra a diákok. A közel 20 diák tanárukkal és a múzeum munkatársaival együtt végezte az állagmegóvó munkát, ezzel nemcsak a festéken és a munkán keresztül segítséget nyújtva a múzeumnak, hanem példát állítani a miskolciak elé: ha sokan csupán kevés önkéntes munkát áldoznának környezetükre, szebb, élhetőbb lenne városunk. Bízunk benne, hogy a jó példa előbb-utóbb követőkre talál. Talán már ősszel, amikor a diákok az emeleti tornácrészt festik majd át.
 
tovább

Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves szülőket a tanév utolsó szülői értekezletére.
A csatolmányban megtekinthetők az értekezletek témakörei.
tovább

"Ahol az Úrnak lelke, ott a szabadság". 2Kor 3,17
Kiss Gyula, a Jókai Református Általános Iskola vallástanára, volt lévays diákunk szolgált a hétfő reggeli, hétkezdő istentiszteleten.
tovább

Az elmúlt hétvégénket budapesti énekes rendezvények határozták meg.
Pénteken a Fehér Galamb országos népzenei verseny döntőjén vettünk részt a rákoshegyi Bartók Zeneházban, ahol Kucskár Kamilla (8. a) népdaléneklés kategóriában ezüst minősítést kapott.
tovább

Május 15-én délután fél 5-től a Kösöntyű együttes és vendégei hagyományőrző és hagyományteremtő céllal koncertet adtak az iskola kollégiumában. Az Ének ékszer koncert elnevezését Kodály Zoltán szavai ihlették, aki azt mondta a magyar népdalról: „A népdal, mint ékszer életet akkor kap, ha viselik, mennél többeké lesz, annál nagyobb lesz világító és melegítő ereje”.
tovább

A felmérések szerint az adózók közel fele nem rendelkezik adója 1%-ról, valamint az adózók fele 3 nappal a határidő előtt még nem adta be a bevallását.
Kedves Szülők! Kedves Érdeklődők!
Ha még nem rendelkeztek adójuk 1%-ról, kérjük támogassák a Lévay alapítványát!
18429835-1-05 PRO RENOVANDA
 
A másik 1%-al a 0066-os technikai számon a Református Egyházat támogathatják.
Szíves támogatásukat köszönjük!  
tovább

Mert nem olyan főpapunk van, aki ne tudna megindulni erőtlenségeinken, hanem olyan, aki hozzánk hasonlóan kísértést szenvedett mindenben, kivéve a bűnt. Zsid 4,15
tovább

A 12. évfolyamos öt osztályunk szüleinek részvételével lezárult az év elején indított évfolyamteák sorozata. Az osztályonként néhány szülő meghívásával zajló kötetlen beszélgetés célja a Lévay jelenéről és jövőjéről öszintén beszélgetni a szülőkkel.
Köszönjük a szülők hajlandóságát erre az újszerű együttgondolkodásra! Köszönjük javaslataikat, észrevételeiket, elismerő szavaikat és építő kritikájukat.
Külön köszönjük a 12. évfolyamos szülőknek a nagyon közvetlen és építő beszélgetést!
 
tovább

1 2 3 4 ... 22 23 24 25 Következő ›&rsaquo

11:14 2012. május 26.,
szombat

Mai programok SZGDM - Mályi - 11. évfolyam II.
( SZGDM - Mályi - 11. évfolyam II. )

Hasznos linkek Keresztyén Iskolák Nemzetközi Szövetsége Magyarországi Református Egyház Tirek.hu

Tirek.hu hírei Egyházkerületi fenntartásban a Bőcsi Idősek Otthona
2012-05-25 14:58 Felnőttkonfirmáció Miskolc-belvárosban
2012-05-24 10:38 A Református Egységet ünnepelték Cserépfalun
2012-05-23 22:55 „Jobb adni, mint kapni” – refisek a Szeretethídon
2012-05-23 13:27 Pünkösdi kézműves délután a Nyilas Misi Házban
2012-05-23 12:12 Szeretethíd - immár második alkalommal a Lévayban
2012-05-23 00:13 Konfirmáció Erdőhorvátiban
2012-05-22 22:48 Ülést tartott a Tiszáninneni Református Egyházkerület Iskolaügyi Bizottsága
2012-05-22 00:07 Legyetek felkiáltójellé! – Tiszáninneni körkép a Szeretethídról
2012-05-21 12:22 Közös hullámhosszon a református rádiózás
2012-05-20 10:18

486
Összesen 2009. július 1. óta:

Impresszum / Média Ajánlat / Copyright © 2006 Tiszáninneni Református Egyházkerület Minden jog fentartva. All Rights Reserved.

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika