Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
3527. Miskolc Zsigmondy U. 2. Iii. Em. 6.

Ergonom Kft. térkép

Ergonom Kft.


Telefon: 06 46 413-784

  

Weboldal (ergonom.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
SZOLGÁLTATÁSAINK:

-Munkabiztonsági szolgáltatások

-Tűzvédelmi szolgáltatások

-Környezetvédelmi szolgáltatások

-Foglalkozás-egészségügyi szolgáltatások

-Egyéb szolgáltatások, laboratóriumi mérések


Szolgáltatás kategóriái

Szolgáltatás  

Hasonló szolgáltatások

Hogyan végezheti tevékenységét mégis biztonságban? A munkáltatókat terheli leginkább a felelősség a munkavédelmet tekintve is, helyzetük semmiképp sem rózsás a gyorsan változó jogszabályok erdejében. Ezek betartása kötelező, ám sok helyen váratlan problémaként jelentkezik a cég életében. Éppen ezért a naprakész, a törvényi előírásokat érdemben ismerő szakember hatékony segítséget tud nyújtani a munkavédelem területén.
Miért ne élvezhetné azt a kényelmet, amikor felhívják a figyelmét az Önt érintő jogszabályváltozásokra ? Nemcsak felkészülnek Ön helyett, hanem konkrét javaslatokat is kap, megteremtve a biztonságos hátteret egy esetleges ellenőrzéskor.
Tapasztalatunk szerint gyakran kerülnek nehéz helyzetbe a több telephellyel rendelkező vállalatok, hiszen optimálisan ugyanaz a szolgáltató célszerű, hogy ellássa a munkavédelemmel kapcsolatos teendőket.
;
Az Ergonom Kft. országosan látja el a munkáltatókra háruló:
;
munkavédelmi ( munkabiztonsági és munkaegészségügyi szaktevékenységet igénylő) feladatokat, valamint az egyéb, jogszabályokban meghatározott munkabiztonság, tűzvédelem, környezetvédelem, foglalkozás-egészségügy (üzemorvosi tevékenység), munkaeszközök, valamint gépvizsgálatok szakterületeivel kapcsolatos munkáltatókat érintő tevékenységeket. ;
A fentiek keretén belül szakembereink elkészítik a munkahelyi és a kémiai kockázatértékelést (kockázatbecslés), valamint segítséget nyújtanak, hogy a munkáltató a fent felsorolt szaktevékenységekben a törvényi és jogszabályi kötelezettségeknek megfeleljen .
Jó hír: Nem kell, hogy egyedül viselje a felelősséget a munkavédelemmel kapcsolatban!
Az Ergonom Kft. ;azon kevés munkavédelmi szolgáltatók közé tartozik, amelyek rendelkeznek a tevékenységükre vonatkozó felelősségbiztosítással. ; ;

Munkáltatóként bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy milyen munkáltatói kötelezettségei vannak a munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem és foglalkozás- egészségügy területén?
Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal és röviden tájékoztatjuk Önt a szaktevékenységeket igénylő feladatokról és egyéb jogszabályi kötelezettségekről!
Kérjen egyedi információt ;vállalkozására vonatkozóan ;►
h1>

Hiányosságok feltárása még időben! Szakembereink segítségével lehetőséget adunk arra is, hogy egy személyes találkozó alkalmával közösen helyszíni szemlét tartunk az Ön vállalkozásánál és felmérjük a vonatkozó munkavédelmi , tűzvédelmi, környezetvédelmi jogszabályok alapján a jelenlegi helyzetet, majd javaslatot adunk az esetleges javításokra, kiegészítésekre.

Munkavédelem, baleset kivizsgálás, ;tűzvédelem, tűzvédelmi szakvizsga, kockázatértékelés, kémiai biztonság, ;környezetvédelem, foglalkozás- egészségügy, gépvizsgálat, munkahigiénés vizsgálatok, mérések, ;szabványossági felülvizsgálatok, stb.
;
h1>

Ergonom Munkavédelmi Szolgáltató Kft.

Ergonom | 2011.05.17 Tisztelt Lehoczki Ákos Úr!A befogadóképesség meghatározása ...

A zenés, táncos rendezvények szervezéséhez új rendelet magyarázat »TrueSkoolHouse | 2011.05.10 Tisztelt Ergonom!A fenti kérdező kollégához hasonlóan ...

Központ

Ergonom Munkavédelmi Szolgáltató Kft.
Cím :
7100 Szekszárd, Tartsay V. u. 16.
Telefon: 06 (74) 419 448
Fax: 06 (74) 419 448 mellék: 102
Email cím: [email protected]

Copyright © Ergonom Kft. - Minden jog fenntartva
Készítette: Dual P Systems

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika