Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
Miskolc

Tehertaxi Miskolc térkép

Tehertaxi Miskolc


Telefon: 06-20/456-37-37

  

Weboldal (koltoztetes-miskolc.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Főbb tevékenységi köreink: költöztetés, árufuvarozás, billencs munkák, daruzás, KCR munkák, tehertaxi Miskolcon, Borsodban, az ország egész területén és külföldön is.
Időben rugalmasak vagyunk. Bármikor hívhat, akár hétvégén is, amikor Önnek szüksége van ránk. Hívjon bátran és mi rendelkezésére állunk felár nélkül. Keressen minket, mert költöztetés, árufuvarozás, billencs munkák, daruzás, KCR munkák terén mi vagyunk a legjobbak!
Jelenleg cégünk három gépjárművel rendelkezik:
- 1,5t-ás Mercedes Sprinter /4,5m hosszú platós, ponyvás, ill. nyitott/
- 3,1t-ás Avia /5,3m hosszú platós, ponyvás, ill. nyitott/
- 7,8t-ás Mercedes Atego darus-billencs /4,5m hosszú platós, nyitott/
Célunk minél szélesebb ügyfélkör kialakítása és magas színvonalú kiszolgálása. Egyaránt vállalunk belföldi és nemzetközi fuvarozást, költöztetést


Szolgáltatás kategóriái

Taxi  

Hasonló szolgáltatások

Gépjárműparkunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden szállítási feladatot meg tudjunk velük oldani, így szinte minden kérésre, amellyel hozzánk fordulnak, megoldást tudunk nyújtani. Megrendelését teljesítjük Miskolc és vonzáskörzetében, (BAZ megyében) valamint az ország egész területén, vagy akár külföldön is. Költöztetés, fuvarozás, billencs munkák, önrakodós, darus, KCR munkák, tehertaxi és egyéb egyedi igényeket is kielégítünk.

Ide kattintva megnézheti az autók részletes leírását...

Időben rugalmasak vagyunk. Bármikor hívhat, akár hétvégén is, amikor Önnek szüksége van ránk. Hívjon bátran és mi rendelkezésére állunk felár nélkül. Keressen minket, mert költöztetés, fuvarozás, billencs munkák, önrakodós, darus, KCR munkák terén mi vagyunk a legjobbak!

Vállalunk rövid és hosszú távú munkákat is. Lehet az egyszeri alkalom, vagy folyamatos igénybevétel. Nem teszünk különbséget ügyfeleink között, magánszemélyeknek és cégeknek is ugyanúgy reális, olcsó áron dolgozunk. Minden feladatot precízen a lehető leggyorsabban oldunk meg. Autóink olyan feladatokra is alkalmasak, amit emberi erővel nem lehet megoldani. Például a daruzás, önrakodós, raklapos áruk vagy oszlopok szállítása, ömlesztett anyagok billentése.

Autóink igénybe vehetőek csak sofőrrel vagy megbízható, nagy tapasztalattal rendelkező munkatársainkkal együtt is. Hosszú távon alkalmazott embereink vigyáznak az Ön bútoraira, törékeny eszközeire. Csendben, összehangoltan dolgoznak, így nem zavarják meg sem az Ön, sem a szomszédok nyugalmát. Oldja meg gyorsan és kényelmesen, mindezt úgy, hogy a berendezéseit a lehető legnagyobb biztonságban tudhatja.

Költöztetés, fuvarozás, billencs munkák, önrakodós, darus, KCR munkák, tehertaxi Miskolcon, Borsodban és az ország egész területén, akár nemzetköziben is.

Nem kell aggódnia, ha csak pár apróságot kell szállítani. Mi ugyanúgy elvállaljuk a legkisebb mennyiséget is, mint a nagyobb munkákat, hiszen autóinkkal minden eshetőségre fel vagyunk készülve. Legyen az bútor, fa, szén, építőanyag, törmelék, kavics(sóder) vagy bármilyen eszköz szállítása. Biztonságosan tudunk szállítani érzékeny és törékeny anyagokat is. Mi segítünk, ha csak pár bútort szeretne elszállítani, de egy komplett lakás költöztetését is könnyedén megoldjuk.

Nálunk gyerekjáték a díjszámítás. Nem fogunk kellemetlen meglepetéseket vagy többletköltségeket okozni Önnek, nincsenek bonyolult kiszámítási módok, csak óradíjjal vagy kilométerdíjjal számolunk, feladattól függően.

Miskolc, 2012 ;Készítette: Kiss Sándor www.visualcenter.hu

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika