Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
3530. Miskolc Kazinczy Ferenc U. 6.

Bonova Utazási Iroda térkép

Bonova Utazási Iroda


Telefon: 06 46 506-188

  

Weboldal (bonova.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
sapatunk lelkes, nagy szakértelemmel rendelkező kollégákból áll, akiknek a legfontosabb, hogy kellemes környezetben a lehető legjobb és legmegbízhatóbb szolgáltatást nyújtsák.

Irodánk közvetlen számítógépes helyfoglalással rendelkezik, így számos hazai és nemzetközi utazásszervező útjai és kedvezményes menetrendszerinti repülőjegyek is foglalhatók. Továbbá kínálatunkban szerepelnek a charter és fapados járatok is.


Szolgáltatás kategóriái

Utazási iroda / Utazászervezés  

Hasonló szolgáltatások

BEMUTATKOZÁS Köszöntjük a Webkelet konzorcium oldalain!
Az internetes szolgáltatások teljes választékát kínálják cégeink, elsõsorban kelet-magyarországi és budapesti kis és közepes méretû vállalkozások, intézmények részére.
Az internet iránt érdeklõdõ látogató ezen túl is találhat információkat, érdekességeket lapjainkon.
Háttér és célok.
A legtöbb magyaroszági vállalkozás ma már rendelkezik valamilyen internetes kapcsolattal. Az internethez való kapcsolódás két alap lehetõségét külön nézve, és elsõsorban a kisebb vállalkozásokat tekintve már finomítani kell az elõzõ megállapításon. A kliens-módú (az interneten való böngészési és levelezési lehetõség) használat itt is 50% feletti, de az interneten saját weblappal történõ megjelenés már csak kb. a kisvállalkozások felét érinti. Ezen megjelenések jó része egy-két oldalban testesül meg, a legtöbbször mindennemû marketing megfontolástól mentesen. Ha az internet használatának további lehetõségeit keressük a közepes- és kisvállalkozások weblapjain még kevesebb céget találunk, amelyek élnek ezekkel a lehetõségekkel. Milyen lehetõségekre gondolunk? Néhány az egyszerûbbek közül: interaktívitás, on-line kérdõívek, termék- és szolgáltatáskatalógusok, termékek megrendelésének lehetõsége, naprakészen frissített tartalom. Az alapozást és nagyobb felkészültséget igénylõ lehetõségek: a szolgáltatások részbeni "internetesítése", kereskedés az interneten, az ügyfélkapcsolatok internetre helyezése, azaz az e-üzlet és e-kereskedelem. Egy cég és az internet kapcsolatát a fokozatos fejlõdés jellemzi, ennek tipikus állomásai: kliens-módú használat, megjelenés a weben weblappal, marketing szempontok alapján átgondoltabb megjelenés, az internet alaptevékenységbe való beágyazása. Bizonyos fokozatok szükségesek a fejlõdés folytonossága miatt, más fokozatok átléphetõk vagy összevonhatók (pl. célszerû elsõre marketing szempontból átgondolt módon megjelenni az inteneten). 
Véleményünk szerint a következõ idõszakban a kisválalkozások szélesebb rétege indul el az internet felé, másrészt ez az idõszak már az átgondoltabb, a koncepció alapján történõ internetes lépések idõszaka lesz. A  vállalkozások - úgy véljük - többféle elvárással fordulnak a szolgáltatásokat nyújtó cégek felé: lesznek akik saját terveik alapján egy-egy részterületen vesznek igénybe szakmunkát, és lesznek akik már az egyes lépések megtervezésénél vagy az internetes koncepció kialakításánál számítanak a szakemberekre. Lesznek olyanok, akik saját maguk végzik az internettel kapcsolatos teendõik nagy részét, és lesznek akik szeretnék, ha hosszabb távon építhetnének egy szakcégre.
A fentikhez hasonló gondolatok, helyzetértékelés vezettek a konzorcium létrehozásához: Több cég részvételével egy olyan csoportosulás és szolgáltatáskínálat összeállítása, amely egyrészt átfogja a terület teljes spektrumát, tud minden egyes részterületen tevékenykedni, de e mellett adott partner cég esetén tud annak internetes szolgáltatásokban teljesértékû háttércége lenni már a kezdetektõl. Helyzetünk folytán elsõsorban Kelet-Magyarországon és Budapesten vállalunk megbízásokat, de természetesen az ország más területeirõl érkezõ megkeresést sem utasítunk vissza. 
Ha felkeltettük érdeklõdését, lépjen velünk kapcsolatba

REFERENCIÁK
Referenciáink megtalálhatóak a www.barcika.hu honlapkatalógus oldalain.
TOVÁBB

A levelezés használatához kattintson a belépés gombra, majd adja meg e-mail címét és jelszavát!
BELÉPÉS

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika