Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
3525 Miskolc Szentpáli U. 2-6

Kimért Parfüm - Miskolc Pláza térkép

Kimért Parfüm - Miskolc Pláza


  

Weboldal (kimertparfum.hu)
A különböző illatokat 1, 5 l-es, rézcsapokkal ellátott dekoratív üvegkonténerekből árusítjuk, melyek mellett mindegyik illat tesztere is jelen van üvegcsék formájában. Az illatmintákat a vásárlók kipróbálhatják, megkönnyítve ezáltal választásukat. A döntés megkönnyítésében segít továbbá egy összesítő illatlista is, melyen a női és férfi illatok mindegyike megtalálható a klasszikustól a legmodernebb illatokig egyaránt. Cégünk összesen több mint 130 féle illatot kínál az összes korosztály számára. Termékeinkhez különböző méretű és formájú parfümszórókat és csapokkal ellátott üvegkonténereket is biztosítunk.


Szolgáltatás kategóriái

illat  kozmetika  kozmetikum  illatszer  kozmetikai cikk  kozmetikai termék  parfüméria  drogéria  kozmetikai szer  férfi parfüm  női parfüm  kölni  illatanyaggyártás  illatanyaggyártó  kimért parfüm  feromonparfüm  feromon parfüm  parfümesszencia  parfümalapanyag  parfümör  parfümgyártás  parfümgyártó  parfümkészítés  parfümkészítő  

Hasonló szolgáltatások

Cégünkrõl
Társaságunk 1996 óta forgalmaz Kimért Parfümöket Magyarországon, ahol az elmúlt években több mint 100 boltból álló üzlethálózatot hoztunk létre.
Budapesten és a nagyobb városokban csaknem az összes bevásárlóközpontban jelen vagyunk.
Az eltelt évek eredményei közé tartozik, hogy Magyarországon termékeink kizárólagos forgalmazói vagyunk, továbbá az általunk forgalmazott Kimért Parfümök megtalálhatóak már Romániában, Horvátországban, Szlovákiában és Szlovéniában is.
Kimért Parfümöket kizárólag elõre megtekintett és megfelelõnek minõsített üzletekbe adunk, kizárva ezáltal az ellenõrizetlen - pl. piaci - forgalmazást.
Illatainkat többnyire francia komponensekbõl állítjuk elõ.
A laboratóriumi körülmények között gyártott parfümök összetétele, fizikai, kémiai jellemzõi, valamint minõsége folyamatosan ellenõrzött és mindenben megegyezik az Európai Uniós követelményekkel.
Az alacsony kereskedelmi árakat azért tudjuk tartani, mert a gyártás Magyarországon történik és termékeinket nem az eredeti dobozban és csomagolásban kínáljuk, hanem minden üzletben a helyszínen töltjük a vásárlók kívánságainak megfelelõen különbözõ méretû és fajtájú, ízléses, utántölthetõ, szórófejes üvegcsékbe.
Az üvegcsék miután kiürültek újratölthetõek, természetesen kedvezõbb áron.
A különbözõ illatokat 1 l-es, rézcsapokkal ellátott dekoratív üvegkonténerekbõl árusítjuk, melyek mellett mindegyik illat tesztere is jelen van üvegcsék formájában. Az illatmintákat a vásárlók kipróbálhatják, megkönnyítve ezáltal választásukat. A döntés megkönnyítésében segít továbbá egy összesítõ illatlista is, melyen a nõi és férfi illatok mindegyike megtalálható a klasszikustól a legmodernebb illatokig egyaránt.
Cégünk közel 100 féle illatot kínál az összes korosztály számára.
Termékeinkhez különbözõ méretû és formájú parfümszórókat és csapokkal ellátott üvegkonténereket is biztosítunk.
Nagykereskedésünkben szeretettel várjuk összes meglévõ és leendõ vásárlónkat.
;
KPV
Kimért Parfüm Vállalkozás Kft.
Kereskedelmi és Szolgáltató

1144- Budapest, Füredi u. 5/d

Nagykereskedés
Elérhetõségeink:
Telefon: +36/30/9-770-690, +36/30/5-585-940, +36/20/9-834-834
Fax: +36/1/220-06-94
E-mail: [email protected]
Nyitva tartás: hétfõtõl – péntekig: 9h-tól 16h-ig

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika