Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
7627 Pécs, Diós Dűlő 8.

Pécsi Ebédfutár Kft. térkép

Pécsi Ebédfutár Kft.


Telefon: 72/517-695

  

Weboldal (ebedfutarpecs.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Cégünk egészséges, tartósítószertől mentes, kiváló minőségű alapanyagokból készülő, házias ízvilágú ételek széles választékát kínálja a házhozszállítás kényelmével.
Cégünk 2000 márciusában alakult elsősorban, azért mert megoldatlannak láttuk a pécsi munkahelyek étkeztetését.
2005 szeptembere óta, a legmodernebb, ún. sokkolásos technológiával dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az elkészült meleg, friss ételt több mint +80 fokról +3 fokra, mindenféle tartósítószer illetve adalékanyag nélkül hirtelen lehűtjük (nem fagyasztjuk!), így garantáljuk az ételek élelmiszerbiztonsági szavatossági idejét. Megrendelőink az ételt eldobható, mikró sütőben melegíthető, lefóliázott csomagolásban kapják. A minőség megóvása érdekében kérjük az ételt fogyasztásig hűtőben tárolni, fogyasztás előtt legalább 65 fokra felmelegíteni!


Szolgáltatás kategóriái

Közétkeztetés / munkahelyi étkeztetés  

Hasonló szolgáltatások

menü, menü házhozszállítás, ebéd, ebéd házhozszállítás, ebédfutár, pécsi ebédfutár, pécs, komló, étel, ételházhozszállítás - www.ebedfutarpecs.hu

A + C menü együtt 650.- A B C D E F G H Leves Főétel Főétel Főétel Főétel Könnyebb főétel Savanyúság Desszert

A + C menü együtt 650.- A B C D E F G H Leves Főétel Főétel Főétel Főétel Könnyebb főétel Savanyúság Desszert

Friss paradicsom szeletek, mozzarella kockákkal, friss bazsalikommal, olíva olajjal locsolva, pirítóssal.

Név: Szállítási város: Pécs Komló Szállítási utca, hsz.: E-mail cím: Telefonszám: Megjegyzés: Szállítási feltételeket elfogadom: Számlát kérek: Számlázási Név: Számlázási ir.szám: Számlázási város: Számlázási utca, hsz.: Elküld

Rendelési információk
Tisztelt Megrendelőnk!
A minimum napi rendelés 550 Ft, amelynek tartalmaznia kell egy főételt.
Áraink tartalmazzák a szállítás, az eldobható csomagolás árát és az áfát is.
Első befizetés: az első napon a futárnál.
Megrendelését amint felvettük, arról elektronikus levélben egy igazolást küldünk Önnek.
A megrendelés jóváhagyása után elektronikusan a megrendelés már nem törölhető. A megrendelés visszavonását megteheti az [email protected] email címen, a 72/ 517695-ös telefonszámon, vagy személyesen a futárnál. A megrendelés visszavonása/lemondása legkésőbb a kiszállítást megelőző munkanap 14 óráig lehetséges.
Fizetés:
Az étel ellenértékét a futárnál készpénzben, vagy étkezési utalvánnyal (Sodex Ho Pass, Cheque Déjeuner, Edenred, Erzsébet utalvány, SZÉP-kártya) teljesítheti, melyről a futár elismervényt ad. Részteljesítést nem vállalunk, így a futár azt nem fogadhatja el.
Ha bármilyen kérdése volna, forduljon hozzánk a fent említett elérhetőségeken bizalommal!
Jó étvágyat kívánunk!

Tel: 72/517-695 Fax: 72/517-694
E-mail: [email protected]
www.ebedfutarpecs.hu

Általános szerződési feltételek:
A Szerződés a Szolgáltató Internetes felületén történő megrendeléssel, illetve jelen ÁSZF elfogadásával jön létre. A megkötendő Szerződés írásban foglaltnak minősül, melyet a szolgáltató iktat, és adatbázisban tárol, amely Szerződések hozzáférhetőek a Korábbi vásárlásokban. A Szerződés nyelve magyar. Az Ebédfutár Kft. - től való vásárlás feltétele a szállítási és számlázási adatok, továbbá elérhetőségek megadása. A megrendelések akkor jönnek létre, amikor a Vásárló a Megrendelést végső formájában jóváhagyja. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a megrendelő adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse.
Megrendelés módosítása, törlése
A megrendelés jóváhagyása után elektronikusan a megrendelés már nem törölhető. A megrendelés visszavonását a Vásárló az Ebédfutár Kft Elérhetőségeink menüpontjában megadott elektronikus levelezési címen illetve telefonos hívószámon, valamint személyesen a futárnál teheti meg. A megrendelés visszavonása, lemondása legkésőbb a kiszállítást megelőző munkanap 14 óráig lehetséges.
Fizetési feltételek
A Vásárló a vásárolt étel ellenértékét a futárnál az étel átvételénél készpénzben, vagy étkezési utalvánnyal - Sodex Ho Pass, Cheque Déjeuner, Edenred - teljesíti. A futár a készpénz átvételéről elismervényt ad. A Szolgáltató részteljesítést nem vállal, a futár részteljesítést nem fogadhat el. A vételárat minden esetben forintban, vagy étkezési utalványban kell kiegyenlíteni.
Adatvédelem
Az Ebédfutár Kft. mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja adatait kezelni és nyilvántartani, illetve azt harmadik félnek a Felhasználó hozzájárulása nélkül nem adja ki, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit. Az Ebédfutár Kft. az Ön által az Interneten közzétett információkért felelősséget nem vállal. Lehetőségei szerint mindent elkövet azért, hogy az általa szolgáltatott adatok pontosak legyenek, de az esetleges pontatlan adatközlésekből eredő kárért való felelősségét kizárja.
A Felhasználó önként adja meg adatait és az Ebédfutár Kft. szolgáltatásainak igénybevételével hozzájárul ahhoz, hogy az adatkezelő a fent említetteknek megfelelően használja azokat.
Az Ebédfutár Kft. arra törekszik, hogy szolgáltatásait folyamatosan a lehetőségei szerinti legmagasabb színvonalon tartsa, de az esetleges technikai fennakadásokból eredő károkért felelősséget nem vállal.
Az Ebédfutár Kft. mindennemű változás jogát fenntartja.
Az adatkezelő a legszükségesebb ideig tartja meg a Felhasználó személyes adatait. A Felhasználó bármikor kérheti személyes adatainak törlését.
Ha bármilyen kérdése, észrevétele felmerül az adatvédelmi elveinkkel kapcsoltban, forduljon hozzánk bizalommal.
A jelen oldalon nem feltüntetett esetekben a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény az irányadó.

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika