Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
8200 Veszprém, Balaton Út 21.

Schmidt És Társai Gépipari Kft térkép

Schmidt És Társai Gépipari Kft


Telefon: (88) 328-624

  

Weboldal (kommunalisgepek.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
KFT tevékenységi köre kommunális gépek gyártása, ide tartoznak:

- hóeke,
- só- és homokszó,
- seprőgép,
- padkakasza,
- seprő – mosó,
- sóoldatkészítő és tároló,
- bozótvágó,
- parlagfű-írtó,

valamint további eszközök fejlesztés alatt állnak.


Szolgáltatás kategóriái

Gépgyártás / Gépészet  

Hasonló szolgáltatások

Cégbemutatás 2008. október 24. péntek, 00:00

A „Schmidt és Társai” 1990. április 30-án jött létre. A vállalkozás korlátolt felelősségű társaság formájában, az ISO előírásainak alkalmazásával működik, s tulajdonosai valamennyien magánszemélyek.

  valamint  további eszközök fejlesztés alatt állnak.A társaság a termelési- és fejlesztési költségeit saját tőkéből fedezi, nem vesz igénybe bankkölcsönt. Saját fejlesztésű és kialakítású termékei vannak, melyek a közúti járműgyártás kategóriájába tartoznak. A gyártásban és összeszerelésben a bedolgozó alvállalkozók mértéke nem haladja meg a 10%-ot. Az eladást a vállalkozás elsősorban saját hatáskörben végzi. Garanciális javítást 2 fő végzi igény szerint, bár az elmúlt években ilyen probléma nem merült fel.

A vevőkör részére a pótalkatrész-ellátást saját raktárból postai úton, illetve futárszolgálattal oldja meg. A fizetés módja minden esetben a számla alapján átutalással a pótalkatrész megérkezése után történik.

Országos és Nemzetközi rendezvényeken minden alkalommal képviseltetik magunkat.Az eddigi vevőket ellátni pótalkatrésszel és szervizzel.Az eddigi vevők javaslatait és igényeit figyelembe véve újabb konstrukciókat kialakítani.Széleskörű propagandával, bemutatókkal újabb vevőket is szerezni.Az alkalmazotti létszámot megtartani, részükre előmenetelt és családjuk számára biztos megélhetését nyújtani.A társaság tőkéjét befektetni és a banki kamatnál nagyobb hasznot szerezni.A társaság tőkéjét és piaci befolyását elsősorban Magyarországon növelni.-Auto Magyarország Kft.AUTO Magyarország Kft.  Közösen a Mercedes Benz Magyar Vezérképviselettel és DOPPSTADT céggel vagy önállóan, de minden esetben egyeztetés szerint.  

;
Módosítás: ( 2008. október 30. csütörtök, 07:55 )

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika