Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika 
8200 Veszprém, Külső-Kádártai Út 4

(70) 206 2131

Árpád Panzió És Étterem-Lucullus Bt.

Az Árpád Panzió és Étterem a külvárosban, jól megközelíthető helyen, a Veszprém Arénával szemben található.

Családi vállalkozásunk 18 éve foglalkozik vendéglátással Veszprém városában. Kezdetben büfé-falatozókat működtettünk, ami mára 13 szobás panzióvá és 70 fős étteremmé nőtte ki magát.

A panzió és étterem megálmodója Ács Árpád volt, akinek a nevét viseli az épület. Ma a fia vezeti az üzletet, ezzel fiatalos, modern arculatot kapo


Árpád Panzió És Étterem-Lucullus Bt. adatlap     Árpád Panzió És Étterem-Lucullus Bt. weboldal (arpadpanzio.hu)
8200 Veszprém, Jókai Mór U. 48.

+36 88 / 579 - 490

Gizella Szalloda

Az első magyar királyné nevét viselő Gizella Hotel*** és Étterem Veszprém történelmi városrészében, a vár tövében helyezkedik el, ahol a város történelmi magja és természeti szépségének legmegkapóbb csodái, a Szent Benedek-hegy, a tövében csordogáló Séd patak és a vár összeérnek.
A több, mint 200 éves műemléképületben a múltból örökölt patinás környezet ötvöződik korunk egyszerű, természetes eleganciájával.
A szálloda épülete Veszprém egyik


Gizella Szalloda adatlap     Gizella Szalloda weboldal (hotelgizella.hu)
A legjobb i Hotel-Panzió-Szállás szolgáltatók kínálata, akciók, engedmények.

Szolgaltatasok.com

A legjobb i Hotel-Panzió-Szállás szolgáltatások!8200 Veszprém, Füredi Utca 27 .

30) 363 9914

Gyarmati Panzió És Étterem

Nyisson be hozzánk! Könnyedén megtalál minket akkor is, ha most jár először Veszprémben és akkor is, ha már régi veszprémi. A panzió a Veszprémet övező körgyűrű és a Balatonfüredi út kereszteződésétől 300 méterre van.

Itt vagyunk, alig több mint tíz kilométerrel a Balatontól, a Bakonyba induló turistaútvonalak kezdetén, a nyugat kelet irányú közlekedési utak mentén. Ha üzleti úton, vagy nyaraláskor, magányosan, vagy szeretteivel pihenni szeretne, az otthon b


Gyarmati Panzió És Étterem adatlap     Gyarmati Panzió És Étterem weboldal (gyarmatietterem.hu)
8200 Veszprém, Jókai Utca 48

(88) 579 490

Gizella Hotel És Étterem

Több mint 200 éves műemlék épületben hangulatos étteremmel, 22 teljesen felszerelt szobával, 150 fős konferenciateremmel várjuk kedves vendégeinket. Üzletemberek, éttermünk vendégei, gyermekes családok egyaránt üdítő élményekkel gazdagodhatunk nálunk. Üdülési csekket elfogadunk.


Gizella Hotel És Étterem adatlap     Gizella Hotel És Étterem weboldal (hotelgizella.hu)
Népszerű városok