Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
8200 Veszprém, Szendrey Júlia Utca 1.

Imprenta Kft. térkép

Imprenta Kft.


Telefon: (88) 568-400

  

Weboldal (imprenta.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Az Imprenta Kft. alapvetően tekercses kivitelű nyomdai termékek, úgymint öntapadó címkék és nyomtatott, enyvezett ragasztószalagok gyártásával foglalkozik, de korlátozottabb igények kielégítésére készülnek íves kivitelű öntapadó és nem öntapadó anyagok is (tekercsből indítva és in-line ívrevágva.) Az üzemben készülő, különféle nyomtatott és nyomatlan öntapadó címkék az ipar és a kereskedelem rendkívül változatos területein kerülnek felhasználásra.


Szolgáltatás kategóriái

Nyomda / nyomdaipar  

Hasonló szolgáltatások

Tevékenység Az Imprenta Kft. alapvetően tekercses kivitelű nyomdai termékek, úgymint öntapadó címkék és nyomtatott, enyvezett ragasztószalagok gyártásával foglalkozik, de korlátozottabb igények kielégítésére készülnek íves kivitelű öntapadó és nem öntapadó anyagok is (tekercsből indítva és in-line ívrevágva.) Az üzemben készülő, különféle nyomtatott és nyomatlan öntapadó címkék az ipar és a kereskedelem rendkívül változatos területein kerülnek felhasználásra.
Az alábbi felsorolásból kitűnik, milyen széles körből kerülnek ki az öntapadó címkék felhasználói, azaz megrendelőink:
Élelmiszeripar
Ezen belül készítünk címkéket húsipari cégek, bortermelők, chipsgyártók, üditőital-gyártók, sütőipari vállalatok, konzervüzemek, fűszerkeverék-gyártók, valamint az édesipar és a tejipar számára.
Gyógyszeripar
Partnereink között gyógyszergyárak, kórházak és gyógyszertárak egyaránt találhatóak.
Vegyipar
Növényvédő-, rovarölő- és gyomirtószerek, autóápolási cikkek, építőipari anyagok - lábazati vakolatok, alapozók, stb. - csomagolásában játszanak címkéink szerepet.
Kereskedelem
Áruházláncok részére készítünk bianco mérlegcímkéket, különböző termékösszetétel és használati útmutató címkéket.
Autóipar
Közvetlen autóipari beszállítók részére készítünk, az alapanyagokat és kivitelezést tekintve is speciálisnak mondható címkéket. Ezekben az esetekben a vevő rendkívül szigorú feltételeket támaszt a beszállítóval szemben, általában az ISO/TS 16949:2002 minőségirányítási rendszer meglétét várják el. Noha ezzel nem, csak az ISO 9001:2001 tanúsítvánnyal rendelkezünk, az említett megrendelők cégünknél tartott belső auditjain rendre jól vizsgázunk és folyamatos beszállítóikká váltunk.
A felsorolás korántsem teljes, az ipar további számos és igen érdekes alkalmazási lehetőséget biztosít termékeink számára.

Copyright © 2012 Imprenta. Minden jog fenntartva.

Támogatja a Joomla! designed and hosted by Skindrome studio

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika