Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
8200 Veszprém, Juhar Utca 8.

Pl Beauty Cosmetics Kft. térkép

Pl Beauty Cosmetics Kft.


Telefon: 88 576 800

  

Weboldal (plbeautycosmetics.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Küldetésünk magas színvonalú kiszolgálást nyújtani partnereinknek a saját márkás kozmetikumok fejlesztése és gyártása illetve szépségápolási cikkek bérgyártása területén.

Kiemelten nagy hangsúlyt helyezünk a minőségre, higiéniára és termékbiztonságra. Minden beérkező csomagolóanyag mikrobiológiai vizsgálaton esik át, késztermék pedig csak akkor hagyhatja el a telephelyet, ha egy ötnapos tesztelés során megbizonyosodtunk arról, hogy minden paramétere az előírásoknak megfelel.


Szolgáltatás kategóriái

Szépségápolás  

Hasonló szolgáltatások

PL Beauty Cosmetics Kft. széles körű tapasztalattal és jelentős gyártókapacitással rendelkező vállalat, amely márkás és saját márkás kozmetikumok és szépségápolási termékek fejlesztésére és gyártására specializálódott.

Adottságaink lehetővé teszik mind bőr- és hajápolási cikkek, tisztálkodószerek és személyes higiéniai termékek gyártását, változatos formájú és űrtartalmú flakonok, tégelyek és tubusok töltését. Fejlesztési tevékenységünket és termékeink megbízhatóságának folyamatos ellenőrzését külön Termékfejlesztési és Mikrobiológiai, illetve Minőségellenőrzési laboratóriumainkban végezzük.

Gondosan megtervezett folyamataink mellett jól képzett szakembereink és gyakorlott munkatársaink elhivatottságának köszönhető, hogy a legváltozatosabb vevői igényekre is ötletes és rugalmas megoldásokat tudunk kínálni.

BEAUTY FORUM HUNGARY | BUDAPEST | 2012. április 21-22.

Számos terméket kínálunk a fogyasztói piac és a szakmai közönség számára egyaránt.

Copyright © 2008 PL Beauty Cosmetics Kft. - Minden Jog Fenntartva.

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika