Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
8900 Zalaegerszeg , Zárda U. 25. Térkép

Mindszenty József Általános Iskola, Gimnázium És Kollégium térkép

Mindszenty József Általános Iskola, Gimnázium És Kollégium


Telefon: 92/310-195

  

Weboldal (mindszentisk.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
A Mindszenty József Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium a Notre Dame Női Kanonok- és Tanítórend által alapított és fenntartott római katolikus szellemiségű oktatási intézmény.

Az 1950-ben feloszlatott Notre Dame Rend, a rendszerváltást követő években kezdte újra szerzetesi működését, és 1993-ban nyitotta meg kapuit Zalaegerszegen a Mindszenty József Általános Iskola. 1999-ben gimnáziummal bővült az intézmény, majd 2001 szeptemberében, a vidéki tanulók befogadására elindult a kollégium működése is.

Az első tanévben 133 kisdiák kezdte meg tanulmányait, ma 25 osztályban, 402 általános iskolás és 244 gimnazista diák tanul az intézmény falai között.

A nyolc évfolyamos általános iskola mellett 4 és 5 évfolyamos gimnáziumi képzés működik francia, angol, német, valamint informatika tagozatos osztálycsoportokkal. 2011 őszétől a gimnáziumban mindkét osztály négy évfolyamos.

Intézményünkben nagyon fontosnak tartjuk az oktatás színvonalát, az alapos tudás megszerzését, de legalább ilyen fontos az, hogy diákjaink számára az iskola egy olyan hely legyen, ahol második otthonra találnak. Megtapasztalhatják és gyakorolhatják a szeretet felemelő érzését, mely minden nehézségen átsegíti őket. Célunk, hogy az itt tanuló diákok az alapos ismeretszerzés mellett elsajátítsák az élet és a szeretet kultúráját.

A keresztény értékrend közvetítésével szeretnénk hozzájárulni egy humánusabb, nagyobb erkölcsi tartással rendelkező, igaz értékeket közvetítő nemzedék kiműveléséhez.

„A hegyen épült várost nem lehet elrejteni.

Ha világot gyújtanak, nem rejtik a véka alá, hanem a tartóra teszik, hogy mindenkinek világítson a házban.

Ugyanígy a ti világosságotok is világítson az embereknek, hogy jótetteiteket látva dicsőítsék Mennyei Atyátokat!”

/Mt 5,14-16/


Szolgáltatás kategóriái

Oktatás  

Hasonló szolgáltatások

Honlapunk új címe Honlapunk új címe:
mindszenty.net

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika