Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
8900 Zalaegerszeg , Ady U. 59. Térkép

Amnon Vizicsúszda Kft. térkép

Amnon Vizicsúszda Kft.


Telefon: 92/599-051

  

Weboldal (amnon.hu)


Email cím: [javascript protected email address]




Aquaparkok teljes körû megvalósítása -
vízicsúszdák tervezése, gyártása, szerelése

Az Amnon Vízicsúszda Kft. az idegenforgalmi fejlesztések piacán markáns megjelenésre törekszik. Kiterjedt személyes kapcsolatrendszerünk, megbízható külföldi partnereink és átfogó szakmai ismereteink teszik lehetővé, hogy cégünk az élményparkok komplex megvalósításában a tervezéstől egészen a karbantartási munkálatok elvégzéséig részt vehessen. Tevékenységünk során különös figyelmet fordítunk ügyfeleink sajátos építészeti, finanszírozási, és célszerűségi elvárásaira; rugalmasan igazodunk az egyes projektek megszabott költségvetési kereteihez. Vízicsúszdák és élményelemek kivitelezésével cégünk 2001. óta foglalkozik. Bármilyen csúszdarendszer tervezését és megépítését vállaljuk, folyamatosan szem előtt tartva a befetető, illetve a létesítmény tulajdonosának igényeit.

Az általunk beépített termékek minősége első osztályú: üvegszállal erősített műgyantából, selyemfényű felülettel, hézag, és él nélküli homogén csatlakozással készülnek, ellenállnak az UV, hő és sós víz hatásainak, valamint a hatályos EN 1069-1-2 szabványnak is megfelelnek.

Széles választékú vízicsúszda-családunk forgalmazásával Magyarországon magas piaci részesedést szereztünk. Kínálatunkban az egyszerűtől a legbonyolultabbig, a nyitottól a zártig, az egyszínűtől a többszínűig, az áttetszőtől a nem fényáteresztő csúszdatestig, az élményeffektekkel telitől a sofa kifutó rendszerig, a gumikarikástól a gumicsónakosig a legkülönfélébb termékek szerepelnek. Csúszdatípusaink közt egyaránt megtalálhatók az Anaconda, Black Hole, Családi, Kamikaze, Tölcsér, Ufo, Szabadesés, Rafting, Őrült folyó, és gyerek modellek. Vízi játék élményelemeink termékskálája számos állatfigurát ábrázoló színes gyermekcsúszdát kínál, de a megrendelő kívánsága szerint bármilyen forma, így akár romvárak és kalózhajók gyártását is vállaljuk.

Magyarországon eddig több mint 70 vízicsúszdát és 40 vízi játék élményelemet építettünk a fürdővendégek és üzemeltetők legnagyobb megelégedésére. Kezdetben svájci, majd lengyel partnercéggel dolgoztunk, de 2003. végétől a piaci kihívásokra reagálva saját gyártócsarnokainkban is megkezdtük a gyártást. Az egyre növekvő igényeket ezért ma rövidebb határidővel, de változatlanul kiemelkedő minőségben tudjuk kielégíteni.Az elmúlt évek munkái során megerősödött szakembergárdánk, sokéves tapasztalattal rendelkező tervezőmérnökünk, vezető szerelőink és gyártásvezetőnk szakértelme jelenti a garanciát arra, hogy az általunk épített csúszdák a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek.

Számos fürdő megvalósításában már a tervezés, vagy az azt megelőző tanácsadás szakaszától jelen vagyunk. Lengyelországi tervező partnerünk Európa magas fürdőkultúrájú országaiban szerzett tapasztalatait beépítjük munkáinkba, segítve ezzel az építők lehetőségeinek és igényeinek legmegfelelőbb program megszületését. Hisszük, hogy napjaink felgyorsult életvitele mellett a könnyed szórakozási és szabadidős lehetőségek iránt egyre fokozódó kereslet jelentkezik, így napról-napra, évről-évre újabb és újabb igények merülnek fel mind a fürdővendégek, mind pedig a tulajdonosok részéről.

Őszintén reméljük, hogy ezen igények kielégítésében az Amnon Vízicsúszda Kft. tervezőként és kivitelezőként is oroszlánrészt vállalhat.


Szolgáltatás kategóriái

sport  szórakozás  Szabadidő  

Hasonló szolgáltatások

AMNON VÍZICSÚSZDA KFT . • H-8900 Zalaegerszeg, Köztársaság u. 1/A. • Tel.: +36 92/ 599-051 • Fax: +36 92/ 599-052 • E-mail: [email protected]

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika